Harrastuksista

Keskustelua harrastuksista.
suak
Viestit: 2
Liittynyt: 05.06.2022 14:05
Viesti:

Re: Harrastuksista

Viesti Kirjoittaja suak » 08.06.2022 19:01

Omat harrastukseni on lukeminen, metsästys ja siihen hommaan löytyy koiriakin.

aituriar
Viestit: 19
Liittynyt: 12.01.2015 14:05
Viesti:

Re: Harrastuksista

Viesti Kirjoittaja aituriar » 09.08.2022 11:11

Hei!

Eikös mikä tahansa, mitä ihminen tekee vapaaehtoisesti, suhteellisen säännöllisesti ja pääosin omaksi huvikseen, kelpaa harrastukseksi?

No siinä tapauksessa harrastan monipuolisesti kirjoittamista sekä lukemista, ulkona käyskentelyä (luonnossa, jos mahdollista), rönsyliljojen hoitoa, leipomista, musiikin kuuntelua, pelaamista (konsoli+puhelin) ja itseni kehittämistä mm. verkkokurssien ja videoiden avulla. Introverttiharrastuksia sikäli, että eivät edellytä sosiaalista kanssakäymistä, joskaan eivät poissulje mahdollisuutta tehdä niistä sosiaalisia.

Toki luettelon kaksi ensimmäistä ovat ne rakkaimmat harrastukset, ja itse asiassa menevät tuonne kehittävien puuhien lokeroon nekin. Pyrkimys tulla koko ajan vähän paremmaksi ihmiseksi saattaa olla tärkein syy, miksi näen mielekkäät harrastukset niin olennaisena osana ihmisarvoista elämää. Tietenkin sen lisäksi, että niiden parissa on kivaa =)
Introverts Unite / We're Here / We're Uncomfortable / And We Want To / Go Home

Tomi.R.

Re: Harrastuksista

Viesti Kirjoittaja Tomi.R. » 31.12.2023 00:42

Tällä hetkellä ykkösharrastuksena leikit meidän vauvan kanssa leikkimatolla. Nyt on kylmemmät säät, niin eipä juuri uloskaan pääse. Tämän vertailun perusteella puoliso osti: https://oukkidoukki.fi/paras-leikkimatto-vauvalle/

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija