Työpaikan pakolliset sosiaaliset hetket

Tarinoita siitä, millaista on olla introvertti ekstroverttien maailmassa.
nimbus
Viestit: 1
Liittynyt: 27.06.2019 20:50
Viesti:

Re: Työpaikan pakolliset sosiaaliset hetket

Viesti Kirjoittaja nimbus » 27.06.2019 21:00

Tykypäivät, joissa on jotain ryhmäpelejä ja paljon ihmisiä ympärillä jauhamassa jotain täysin käsittämätöntä... tommosen jälkeen nukun päivän

Elegantar

Re: Työpaikan pakolliset sosiaaliset hetket

Viesti Kirjoittaja Elegantar » 19.07.2019 00:13

Oi miten kuulostaakin tutuilta nämä kuvaukset. Lapsena mietin monesti, että olenko jotenkin viallinen, mutta onneksi myöhemmin olen ymmärtänyt, että ympäristö vain on ollut minulle ”epäsopiva”. Nyt koitan kovasti vaihtaa työpaikkaa vähän introverttipinotteisemmaksi, jotta voisi olla luontevasti oma itsensä ilman ja saisi enemmän omaa rauhaa tarvitsematta miettiä, että mitähän muut ajattelee, kun tuo yksi niin usein vetäytyy. Vaatisi aika teräksisen itsetunnon, että pystyisi ekstroverttien keskellä nauttimaan omista oloista ja sulkemaan ulkopuolelle sen, että mitä muut ajattelee. Mutta siihen pyrin kuitenkin. Tsemppiä kaikille, me saadaan olla ihan sellaisia kuin ollaan, ja ollaan hyviä sellaisenaan! :)

MaaOnVoimaa
Viestit: 50
Liittynyt: 12.01.2019 19:42
Viesti:

Re: Työpaikan pakolliset sosiaaliset hetket

Viesti Kirjoittaja MaaOnVoimaa » 17.01.2020 19:11

Meillä on töissä nyt ihan mukavaa kun kaikki on enemmän tai vähemmän introja. :) Ei tartte jutella jos ei huvita ja se on ok. Pieni neljän hengen firma.

Työssäoppijat on välillä tosi raskaita kun ne tietenkin nuorimman kaverin eli mun kanssa hengaavat ja kädestä pitäen joutuu opettaan kaiken. Eräs aikuisopiskelija muija oli ihan vitun rasittava, ei menny jakeluun että ollaan introja vaan luuli että ollaan vittuuntuneita sille, lopussa oltiinkin. :roll: :lol:

Oli työkaverina vielä pari kuukautta sitten todella ekstrovertti tyyppi joka oli kaikenlisäksi itkupotkuraivari-narsisti. Se halusi koko ajan höpöttää jotain joutavaa mutta ei "me muut" aina jaksettu. Jos sen kanssa ei ehtinyt tai jaksanut jutella niin se rupes jossain vaiheessa raivoomaan jostain ihan pikkujutusta tyylin että täällä pitäs siivota (hänen aiheuttamat sotkut), osas myrkyttää ilmapiirin eikä edes ymmärtänyt omaa käytöstään. Vanha kääkkä eli ihan toivoton tapaus. Se meni ryssimään yhen homman ja pomo vittuili sille amatöörivirheestä niin hän lähti ovet paukkuen eikä ole näkynyt sen jälkeen, aika helposti päästiin eroon. 8-) Meinasin aiemmin ite lähteä vittuun mutta onneksi kävi näin. Uus työkaveri on ihan ok tyyppi.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija