Miten introvertin saa osallistumaan?

Kaikki ihmissuhteisiin liittyvät aiheet.
daffyduck
Viestit: 7
Liittynyt: 13.09.2019 00:27
Viesti:

Re: Miten introvertin saa osallistumaan?

Viesti Kirjoittaja daffyduck » 13.09.2019 01:24

Meikä teki jonkinmoisen uran baari-ihmisenä (kyllä vain!), ja siinä ohessa tuli koettua jokuset henksuillat. Alkoholilla houkuttelu oli tietty kova, mutta joissain tapauksissa se ei vain riittänyt. Baari-menoissa alkoholin käyttö on enemmän tai vähemmän vakio, kun vaihdetaan vapaalle. Oman baarin poppoon kanssa tuo oli paljon helpompaa, mutta esim. viimeisimmässä duunimestassa kerran pari vuodessa oli isommat, kaupunkien väliset bileet. Jätin suosista väliin toisessa kaupungissa pidetyt henksubileet, ja pysyin kotopuolen bileissä. Pippalot saatettiin järjestää jossain ns. syrjempänä, mutta meikälle etäisyys kotoa saattoi olla aivan sopiva. Mitä väliä onko bileet niin hyvät, jos sieltä ei ole kuin reilu tunti kävellen himppeen?

Viimeisimmissä kesähenksubileissä, jotka järjestettiin sopivasti suht lähellä himppeä, annoin jengin aivan rauhassa pitää omia rantapalloilujaan ja allasbileitään. Meikällä oli onneksi mahtavaa seuraa, jonka kanssa kävin heittämässä reippaan kävelylenkin ja sen jälkeen viskottiin 2-3 hengen kesken mölkkyä. Saunassakin tuli käytyä, mutta bissen kulutus jäi silti olemattomaksi verrattuna moniin muihin bileisiin.

Tahtoo sanoa, että kunhan minulla oli optio poistua bileistä ja jotain muutakin tekemistä kuin dokata itseni ekstroksi/sosiaaliseksi, en kokenut tilannetta ahdistavaksi. Mikäli samanmoiset bileet olisi järjestetty jossain juottolassa. osallistumiseni olisi ollut paljon kyseenalaisempaa.

Kutsumistyyliin meikällä ei ole muuta toivottavaa kuin se, että joku näkee vaivan kutsua, ja toivottavasti edes jonkun päivää aiemmin. Olen sitten aivan reippaasti ilmoittanut koenko olevani tulossa vai en.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija