Sivu 1/1

Tulossa palveluita introverteille - kiitos kaikille!

Lähetetty: 21.08.2015 11:49
Kirjoittaja apila
Hei!

Monet kiitokset teille kaikille, jotka olette vastanneet välillä hiukan vaivalloisiinkin kysymyksiini joko täällä foorumilla tai sitten sähköpostin kautta. Se on ollut todella kullanarvoista! En ole itse kovin ahkera foorumilla kävijä, mutta jatkan mielelläni keskusteluita kanssanne facebookissa - pyörähdän aika usein introvertit.netin fb-sivulla.

Parhaiten minut kuitenkin tavoittaa omilta mailtani: fb:n ryhmästä Tietoisesti introvertti, oman blogini kautta www.tietoisestiintrovertti.fi, ja myös fb-sivulta Onnellinen introvertti. Tervetuloa tutustumaan! Näitten väylien kautta saa myös parhaiten tietoa tulossa olevansa e-kirjasta, siihen liittyvästä kurssitarjonnasta, ja nyt aivan ensinnä syys- lokakuussa tulevasta ilmaisesta webinaarista. Parhaiten tapahtumista pysyykin kärryillä liittymällä postituslistalle - helpoiten se käy blogin etusivulla.

On ollut tosiaankin antoisaa lukea vastauksianne. Monet niistä tuntuvat puhuvan niin monien puolesta, että tulen vielä kirjoittamisen aikana pyytämään usealtakin erikseen lupaa vastauksensa siteeraamiseen kirjassa. Ja teitä jotka lupauduitte kokeilemaan aineistojani jo ennen niiden julkaisemista, lähestyn viimeistään lokakuussa. Kiitos jo etukäteen!

Lämpöisin loppukesän terveisin,

Liisa

liisa@tietoisestiintrovertti.fi