Oletko varattu?

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Oletko varattu?

Re: Oletko varattu?

Kirjoittaja Sinkkuäiti » 02.12.2020 00:24

Nainen 36 ja vapaa. Työ itsenäistä työtä, nykyinen asunto tuppukylässä jossa muut sinkut on keski-iän ylittäneitä leskiä, vähät kaverit asuu kaukana. Eli sosiaaliset kontaktit on aika lähellä 0. Nettitreffejä joskus kokeillut, mutta tuli huomattua että siellä miehet etsii vain uutta ja taas uutta treffiseuraa, mitään tositarkoituksella ei haettu.
Eli tässä tuskin mahdollisuuksia löytää miestä rinnalle.
No näillä mennään.

Re: Oletko varattu?

Kirjoittaja Corvus » 13.08.2020 21:35

32-vuotias mies, vapaa. Elämäni aikana olen onnistunut hankkiutumaan kahteen kertaan parisuhteeseen, joista jälkimmäinen kesti kahdeksan vuotta. Tuon suhteen päättymisestä on reilut kolme vuotta ja näiden sinkkuvuosien aikana seuraelämässäni on tapahtunut hyvin vähän. Poikkeuksena oli eräs introvertti nainen, jota tapailin viime vuonna parisen kuukautta. Oikein mukava ihminen, mutta kipinää meidän välillemme ei syttynyt.

Uusien ihmissuhteiden luominen on aina ollut minulle haastavaa. Asiaa ei varsinaisesti helpota sekään seikka, että olen tyypillisesti varautunut uusien ihmisten seurassa ja vie aikansa ennen kuin osaan ja uskallan olla oma itseni. Olen myös melko vähäpuheista ja kotona viihtyvää sorttia, jonka kaikki harrastukset ovat yksilölajeja, joten ylipäätään lähtökohdat uusien tuttavuuksien saamiseksi ovat melko vähäiset.

Tinderin latasin joskus parisen vuotta sitten, käytin muutaman kuukauden ja poistin, kun tulokset jäivät laihoiksi. Viime vuonna päätin yrittää uudelleen ja panostin enemmän kuviin ja profiiliin. Matcheja on tullut tänä aikana viitisen kappaletta ja muutaman kanssa on saatu jopa hyvää keskustelua aikaan, mutta yksiäkään treffejä ei ole vielä järjestynyt. Badootakin olen kokeillut ja sen kautta tutustuin ensimmäisessä kappaleessa mainitsemaani naiseen. Muuten ei ole siltäkään rintamalta tullut menestystä.

Mitään pakottavaa tarvetta minulla ei parisuhteen löytämiselle ole, sillä viihdyn oikein mainiosti yksinkin, enkä haaveile perheen perustamisesta, mutta parisuhde toisi kuitenkin elämään toisenlaista sisältöä ja kaltaiseni erakkokin kaipaa aika ajoin läheisyyttä.

Re: Oletko varattu?

Kirjoittaja radent » 01.08.2020 05:50

49-V vapaa, kaksi lasta ja pitkä parisuhde, erosta muutama vuosi. Yksinäinen ja onnellinen.

Re: Oletko varattu?

Kirjoittaja *5852* » 28.07.2020 21:52

25 vuotias nainen ja sinkku. Saa toki kysellä lisää yksityisviesteillä.

Re: Oletko varattu?

Kirjoittaja Vieras » 12.07.2019 22:44

Olen nainen, 25-vuotias ja vapaa. Kerran seurustellut, sekin suht lyhyt, puolitoista vuotta.

Oon tavannut elämässäni n. 30-40 miestä. Niistä ehkä pari kymmentä vain kerran ja parinkymmentä joko pidempää ja lyhyempää säätöä.

Ei natsaa ei, enkä tiedä miksi. Ihmettelen oikeastaan miksi kukaan musta edes tykkäisi? Sehän tässä varmaan kiikastaakin, huono itsetunto enkä oikein pidä itsestäni, vaikka ihmiset yleensä sanovat että oon kiva ja rauhallinen persoona, jonka kanssa on helppo olla.

Sukulaiset ja työkaverit pommittaa kysymyksillä, miksei mulla oo ketään. Vastaan aina, että yksin on kivempaa. No kukapa oikeesti haluaa jäädä yksin? Jokainen haluaa varmasti tulla rakastetuksi omana itsenään, sellaisena kuin on.

Re: Oletko varattu?

Kirjoittaja intro68 » 21.06.2019 22:03

Esfp otti ja varasti mut, istj:n. Paperilla ei hyvä matchi mutta käytäntö on jo muuta osoittanut. Niin hyvin ymmärtää mun tarpeet yksinoloon eikä patista liikoja pälpättämään. Kyllä on tätä miestä nyt lykästänyt 😀.

Re: Oletko varattu?

Kirjoittaja Nasuttaja » 13.06.2019 15:25

Nainen ja vapaa. :P

Re: Oletko varattu?

Kirjoittaja Paazzo » 23.06.2018 18:04

No minähän olen pesunkestävä sinkku, ja pieni ihme tarvitaan, jotta mitään muutosta tilanteeseeni tulisi.

Re: Oletko varattu?

Kirjoittaja Kettukarkki » 23.06.2018 11:05

Olen avoliitossa miehen kanssa. Elämäni aikana parisuhteita on ollut 3.
Ensimmäinen parisuhde rikkoi minut täysin ja oli täynnä fyysistä ja henkistä väkivaltaa.
Toinen parisuhde kaatui omaan mahdottomuuteensa; haluttiin ihan eri asioita ja meillä oli täysin erilainen käsitys siitä, miten parisuhde määritellään.
Ja sitten tämä nykyinen, kolmas, parisuhde. Olemme olleet yhdessä reilut 3 vuotta. Mieheni on minun täysi vastakohta kaikin puolin. Isoimpana erona sanoisin että hän on oikea sosiaalinen sopuli ja minä olen kotihiiri.
Yhden yön juttuja ja semmoisia minulla ei ole ikinä ollut..

Re: Oletko varattu?

Kirjoittaja Skorpio1982 » 18.06.2018 21:52

Vanha on topic mutta mies ja vapaa.
Baarissa eräs nainen tiesi kuinka kohdella introverttiä...sen pidemmittä puheita suutelemaan😁 eikä mitään small talkia.
Eronnut 35vuotias kolmen lapsen isä.
Tärkeimmät tehty joten ei nyt varsinaista paniikkia yksinolosta.

Ylös