Parannusehdotuksia sivustolle

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Parannusehdotuksia sivustolle

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja PatriciaGallacher » 17.11.2021 11:55

Jäsentely on nyt fiksumpi. Hyvää työtä!


————————————————————————————————————
superstar adidas

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Liqu » 16.05.2021 16:18

Moi ,mä vähän hätiköin tuon ryhmän kanssa,mä oon löytänyt foorumin vahingossa ,mutta en ole käynyt siellä lainkaan,mulle tekee hankalaa tuo lukeminen ja foorumin käyttö tuntuu monimutkaiselta.
Mä poistin ryhmän kun tarkemmin ajateltuna,en mä tiedä,jos ei introvertit käy facebookissa,no mä sain 18/20 testissä niin mä käyn vaikka ei se ihan omalta tunnukaan ajattelin että sellainen ryhmä olisi hyvä. :roll:

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Liqu » 15.05.2021 19:51

En tiiä mihin tää nyt menee mutta kirjoitan kuitenkin .Loin introvertit ryhmän Facebookiin,nyt pitäis kutsua jäseniä,miten kannattaisi menetellä,että sais ihmisiä liittymään ,sain mielestäni kuningasidea,nyt kysyn teiltä.

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Petra » 30.10.2020 08:02

Kyllä nitä parannusehdotuksia pitäisi miettiä meihin käyttäjiin. Heh. Tai ehkä näkemykseni johtuu ihan iästäni. Kännykänkin - sen ensimmäisen siis - ostanut ihan itse aikuisena. Sosiaaliset kontaktit haettu teini-iässä kirjeenvaihtoilmoituksilla jne. Ei Ikä-sukupolvikortista sen enempää, mutta itse tämän foorumin löydettyäni, löysin kodin ja itseni. En enää tuntenut olevani yksin ja omituinen.

Ei minusta pitäisi niinkään olla huolissaan ettei kävijöitä ole päivittäin vaan että täältä löytää matskua löytää itsensä ja paikkansa tässä maailmassa. Ja senhän tämä ainakin omalla kohdallani on tehnyt.

Tosin asia on erilainen varmasti nuorempien kohdalla kun paineet ovat erilaiset aina tuosta parinmuodostuksesta lähtien.

Itse vähän jättänyt täällä kirjoittelun siksikin että kirjoittaisin vastoin parempaa tietoa eikä tässä nyt jatkuvasti ole helmiä heitellä muutenkaan.

Aina tulen hyvälle mielelle jonkun teistä kirjoittaneen millainen miitti meikäläisille olisi hyvä. Jokaiselle oma pallo niin joukkuepelitkin onnistuu, näin vapaasti lainattuna.

Siinä kiteytyy mielestäni kaikki. Siksi chat ei onnistu, ei jatkuva vuorovaikutus foorumilla.

Kiitokset ylläpidolle jaksamisesta. Suuri ei ole aina kaunista. Kyllä tämä riittää.

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Overlord » 12.10.2020 14:42

IT-Barbie kirjoitti:
05.10.2020 12:29
Laitetaas tänne. Miksi tuon avatarin koko pitää olla rajattu noin järkyttävän pieneksi? Eikös voisi vähän kasvattaa?
Triplattu avatarin kuvakoko. 90x90->270x270. Pitäisi olla jo tarpeeksi suuri ilman että häiritsee ihan liikaa. Alkuperäinen koko oli vain asennuksen default.

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja IT-Barbie » 05.10.2020 12:29

Laitetaas tänne. Miksi tuon avatarin koko pitää olla rajattu noin järkyttävän pieneksi? Eikös voisi vähän kasvattaa?

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Overlord » 08.07.2020 10:28

Seuraava sivuston ulkonäköpäivitys on ajankohtainen, kunhan Joomla 4.0 joskus lopulta julkaistaan. Nykyinen CMS on Joomla 3.9. Taitaa olla jo vuoden julkaisu myöhässä alkuperäisestä aikataulusta.

Joomla ja phpBB eivät oikein tykkää keskustella keskenään, joten siksi ne ovat erilliset. Lisäksi päädyin siihen että sivuston puolella ei ole mitään sisältöä mikä tarvitsisi rekisteröitymistä.

Foorumilla oli jo aikaisemmin enemmän alaluokkia, mutta päädyin karsimaan ja yhdistelemään niitä homman selkeyttämiseksi.

Kiitos kuitenkin palautteesta.

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja GamesBx2020 » 07.07.2020 09:47

On muuten mielenkiintoista huomata että rekisteröityneitä käyttäjiä on lähemmäs 400, mutta heistä aktiivisia on ehkä vain noin 10-20. Suurin osa ei ole rekisteröitymisen jälkeen koskaan edes kirjoittanut mitään. Eli valtaosa taitaa todella vain olla ohikulkijoita, jotka luovat tunnuksen vain uteliaisuudesta. Osa taitaa myös luoda tunnuksen puhtaasti tuon deitti-/kaveripalstan takia (myönnän!), mutta pettyy sitten kun siellä ei ilmoituksia juuri olekaan.

Tällaista sivustoa on siinä mielessä vaikea "myydä", että normaalistihan se "ihana" sosiaalinen media on se kaikenkattava voima, joka tuo jäseniä. Vaan ei introverttien kohdalla. Moni kyllä eksyy tänne hakukoneen kautta juuri esimerkiksi introverttia etsiessään, mutta miten heidät saisi jäämään? Jaa-a.

Itse ajattelisin että sivuston ulkoasun parantaminen modernimmaksi ja monipuolisemmaksi voisi auttaa asiaa. Että se tavallaan houkuttelisi tutustumaan tarkemmin. Foorumin voisi pitää entisellään, ehkä alaluokkia myös yleisestä keskustelusta voisi lisätä, mutta alustana itse tietopaketille voisi toimia joku CMS-järjestelmä, kuten WordPress, Joomla tai Drupal paremmin. Musta olisi myös tavallaan hienoa, jos käyttäjät voisivat myös tehdä kokonaisvaltaisempia profiileja. Eli integroitaisiin tuo CMS-alusta ja phpBB-foorumi toisiinsa, että samat tunnukset toimisivat molemmissa.

Tietenkin riippuu paljon, miten Overlord kokee tällaiset muutokset. Vievätkö liian paljon aikaa ja vaivaa vai voisiko "päivitystä" harkita tulevaisuudessa?
Kiitos

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Overlord » 25.06.2020 23:06

Teknisestihän chatin perustaminen ei ole mitenkään hankalaa. En vain tiedä käyttäisivätkö ihmiset sitä miten paljon. Itse ainakin pidän foorumeiden asymmetrisyydestä (kaikkien ei tarvitse olla paikalla samanaikaisesti) chattejä enemmän.

Ja kuten toisessa ketjussa totesin, ongelma ei niinkään ole etteikö porukkaa täällä foorumeilla kävisi (keskimäärin tuhat uniikkia vierailijaa kuukausittain), vaan se että kohderyhmä harvoin kirjoittelee tyhjänpäiväisyyksiä. Tai jos löytyy joku aikaisempi viesti missä on samaa asiaa jo sivuttu, niin sitten se oma viesti jätetään kirjoittamatta.

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Aravis » 24.06.2020 20:57

En nyt jaksanut kahlata koko keskusteluketjua läpi, onko joku jo kysellyt tätä, mutta oliskos mahdollista perustaa introverttien chat tänne sivustolle...? Aika hiljaistahan täällä on, en tiedä vilkastuttaisiko se kävijämäärää.

Ylös