Millaista musiikkia kuuntelette?

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Millaista musiikkia kuuntelette?

Re: Millaista musiikkia kuuntelette?

Kirjoittaja Oldschool hoppari » 17.09.2020 23:28

musiikkimakuni on aika rajoittunut.

tykkään:

turmion kätilöt
perseraiskaus
paleface
jope ruonansuu
cypress hill
SMC

en tykkää:

cheek
billie eilish
ja kaikki semmonen mainstream paska. olen underground jäbä. FUCK YOU MAINSTREAM MOTHERFUCKERS

Re: Millaista musiikkia kuuntelette?

Kirjoittaja MaaOnVoimaa » 10.06.2020 20:28

Nyrkkitappelu on kova. Mä haen aina jotain sellaista mitä ei ole olemassakaan. "Suomipoppi" aiheuttaa oksennusreaktion, se on siis niin paskaa kuin vaan voi olla.

Re: Millaista musiikkia kuuntelette?

Kirjoittaja Aarne Muikkuvuori » 01.05.2020 19:21

Yhtenä päivänä kuuntelin Rachmaninoffia ja liikutuin suuresti ja heti perään Ramonesia livenä, ei niinku mitään tolkkua mutta hauskaa oli kun sain itsellenikin nauraa. Tuo on kyllä aika tyypillistä minulle.
Zappa on ollut kova sana, Bowie, Prince, Deep Forest, Led Zeppelin ja vaikkapa Tedechi Trucks Band tai Mahler. Magnus Lindberg on kingi. Viime viikkoina olen kuunnellut musiikkia Malista, Saharan autiomaasta ja yhtä intialaista tyyppiä, Nitin Sawhney, joka on tehnyt aivan taivaallista musiikkia.
Suomalaista iskelmää tai poppia en viitsi kuunnella, ne ei anna mulle enempää kuin laiha Juhla Mokka.
Kyllä kallossa täytyy kunnolla kutittaa kun musiikkia kuuntelee.
En ole katsonut mitä muut introvertit kuuntelee, mutta onko meillä jotenkin erikoinen musiikkimaku?

Re: Millaista musiikkia kuuntelette?

Kirjoittaja MaaOnVoimaa » 29.04.2020 18:00

Zz top ja black sabbath on kovia.

Re: Millaista musiikkia kuuntelette?

Kirjoittaja daffyduck » 15.09.2019 20:48

Helpompi vastata kysymykseen 'mitä musiikkia olet tänään kuunnellut?' Siihen olisi vastauksena klassista, etnofolkkia, sinfonista metallia, ja hoocee punkkia, toistaiseksi. Kohta voisi pistää ration päälle ja kuunnella hetki jazzia ja sen jälkeen ambienttia. Omasta kokoelmasta löytyy vähän kaikkea klasarista bläkkikseen ja etnoakustisesta EBM:n, tosin varmaan 75-80% menee enemmän tai vähemmän särökitaraa-ja-mättöä/hevii-ja-punkkii osastolle. Alkuperäiseen kysymykseen vastaan siis vain: hyvää ja huonoa musiikkia. Tässä yhteydessä huonolla musiikilla tarkoitetaan esim. edesmenneen Radiomafian Café Veijon Baari-ohjelman sisällön tapaista settiä. Tylsää musiikkia pyrin välttämään. Joka genrestä löytyy varmasti jotain jonka kelpuutan, mutta eurodance ja soundcloud-räppi ovat sellaisiakin tunkioita, ettei tee mieli penkoa, kun parempaa uutta musiikkia löytyy huomattavasti helpommin.

Re: Millaista musiikkia kuuntelette?

Kirjoittaja Nasuttaja » 13.06.2019 15:18

Andras kirjoitti:
05.10.2017 05:30
Alec Empire hardcore techno
https://www.youtube.com/watch?v=llVf0ZnBBmc
saundina tuo menee enemmänkin breakbeatin ja vanhan raven puolelle, toki noilla on paljon yhteistä hc:n kanssa. ei yhtään huonompaa saundia btw, kyllä minä tätä kuuntelisi ihan milloin vain nyky eurohumpan yli :)

tuosta tulee mieleen vähän vanha prodigy, hyvässä mielessä <3 https://www.youtube.com/watch?v=a4eav7dFvc8

ehkä vähän ironista sinällään, että alecin uusi saundi kuulostaa myös hyvin paljon uudemmalta prodigyltä, mikä tuntuu enemmän electrolta ja industrialilta :twisted:

Re: Millaista musiikkia kuuntelette?

Kirjoittaja MaaOnVoimaa » 24.05.2019 19:05

Enimmäkseen kuuntelen rockimpaa kamaa, jonkin verran räppiä. Rock 60-90 luvuilta on mun lempparimusaa. Mara Balls on parasta mitä mitä viimeaikoina suomessa tehty rockin osalta. Kaikkea kummallista sitä tulee diggailtua kun internet sen mahdollistaa, pääasia on että kolahtaa.

Re: Millaista musiikkia kuuntelette?

Kirjoittaja Saunatonttu » 17.05.2019 17:19

Itse kuuntelen kyl rokkia ja jumputusta lähinnä autossa toisinaan. Mutta oikeasti mikä rauhoittaa jne on Emma Shapplin, sehän on jtn ooppera/pop genreä, lisäksi sellomusiikki menee luihin ja ytimiin.

Re: Millaista musiikkia kuuntelette?

Kirjoittaja Andras » 06.10.2017 02:07

Paha-Bob kirjoitti:Tom Petty on nyt hieman surullisella tavalla ajankohtainen (R.I.P.), joten päätin tutustua pikaisesti miehen tuotantoon, koska en ollut tehnyt sitä aiemmin. Kuuntelin Free Fallin-kappaleen, mutta en oikein ymmärtänyt, miksi se on ollut hitti aikoinaan. Samat ajatukset tulivat kappaleesta I won't back down. Aivan liian minimalistista ollakseen erityisen nerokasta.
Joo aika tyypillistä oman aikansa kaupallista musiikkia, onhan tossa omat genre-vaikutteensa. Mutta ei mitään mullistavan omaperäistä. Yleisesti aika rauhallista ja itseään toistavaa musiikkia.

Re: Millaista musiikkia kuuntelette?

Kirjoittaja Paha-Bob » 05.10.2017 14:33

Olet luultavasti oikeassa tuosta Alec Empiren soolomateriaalista :D Tom Petty on nyt hieman surullisella tavalla ajankohtainen (R.I.P.), joten päätin tutustua pikaisesti miehen tuotantoon, koska en ollut tehnyt sitä aiemmin. Kuuntelin Free Fallin-kappaleen, mutta en oikein ymmärtänyt, miksi se on ollut hitti aikoinaan. Samat ajatukset tulivat kappaleesta I won't back down. Aivan liian minimalistista ollakseen erityisen nerokasta.

https://www.youtube.com/watch?v=1lWJXDG2i0A

https://www.youtube.com/watch?v=nvlTJrNJ5lA

Kuuntelen Free Fallinin vielä uudestaan, jos se vaikka sattuisi kolahtamaan.

Ylös