Seksi (tai sen puute)

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Seksi (tai sen puute)

Re: Seksi (tai sen puute)

Kirjoittaja Alessandri » 22.09.2019 23:54

Sinulla ja parisuhteella on varmasti vaikeimmat ajat juuri nyt, kun perheessä on yksi taapero ja toinen pian taaperoksi ryhtyvä talliainen. Tämä on erittäin haastavaa aikaa parisuhteen kannalta, sillä harvoilla on aikaa parisuhteelle lasten ollessa taaperoita.

Kysyit, onko teillä mitään toivoa saada parisuhteeseen läheisyyttä ja toimivuutta? Tottakai on toivoa, jos haluatte suhteellenne antaa toivoa täällä. Kyse on teidän tahdostanne!

Huomasin monta positiivista asiaa kirjoituksessasi. Kerroit, että olette käyneet parisuhdeterapiassa ja että asiat muuttuivat hieman paremmiksi terapian jälkeen. Tilanne olisi erityisen haastava silloin, kun toinen osapuoli ei olisi valmis käsittelemään ja työstämään tilannetta, eikä suostuisi minkäänlaiseen muutokseen -- näin teillä ei vaikuta olevan (vai olenko ymmärtänyt väärin?).

Minusta vaikuttaa siltä, että te olette pystyneet käsittelemään parisuhdeasiaa. Jatkossa (varsinkin kun tuo lasten aiheuttama lisästressi helpottaa) uskon, että saatte vieläkin parempia tuloksia kuin mitä nuo pienet parannukset, joista mainitsit. Haluaisitko niistä kertoa lisää? Missä olette menneet parempaan suuntaan?

Re: Seksi (tai sen puute)

Kirjoittaja daffyduck » 13.09.2019 04:41

Tiedä niin noista vanhemmista käyttäjistä, mutta minäpä avaudun jotain.

Olin muistaakseni 23, kun ensimmäisen kerran harrastin seksiä. Olin kesäaikaan kotopuolessa käymässä ja juopottelemassa aika lailla ainoassa paikallisessa, kun huomioni kiinnitti eräs naisihminen. Eihän minusta ollut häntä lähestymään varsinkin, kun seuraakin näytti hänellä olevan, mutta ulkoasunsa vihjasi musiikkimakuun, joka olisi yhteensopiva. Esitin siis baarimikolle biisitoiveen ja tämä baari-ihastuksenihan ilmestyi tiskille tiedustelemaan kuka kyseistä kappaletta oli toivonut. Uskalsin todeta, että minähän se olin, ja hetken päästä minulla olikin seuraa pelaamaan touchscreen-triviaa. Loppujen lopuksi 'suhde' kesti vain viikon, mutta oli sitäkin mieleenpainuvampi.

Hypätään joku aika eteenpäin, ja olen päätynyt vaihtamaan kaupunkia pysyvästi muutamaa pykälää suurempaan. Pyörin paljon elävän musiikin kuviossa, koska musiikki viehättää. Minut pyydetään jossain vaiheessa kahville/kaljalle ja sen jälkeen ei nyt varsinaisesti jatkoille, mutta kuitenkin kämpille jossa on ainoastaan nuoria naisihmisiä. Hymyilen ja yritän jutella mukavia ymmärtämättä yhtään mitään tilaisuuden luonteesta, vaikka olen ainoa toisen sukupuolen edustaja. Jään pyynnöstä kämpille aivan yöksi, ja mielestäni tilanne oli edelleen täysin kasuaali ennen kuin illan emäntä päätyi suutelemaan minua jossain vaiheessa yötä. Tästä seurasi lopulta parin vuoden suhde. Jossain vaiheessa sain tietää, että nuorten naisten alkuperäinen suunnitelma oli ollut parittaa minut aivan eri ihmisen kanssa.

Hypätään taas joku aika eteenpäin. Edellinen suhde on päättynyt ilman isompaa draamaa. Sen jälkeen oli lyhyt suhde, joka ei jättänyt epäilyksiä alkamisesestaan: tuntematon neito istui festarin tapaisilla ilman varoitusta syliini ja tunki kielensä suuhuni. Kivaa kesti noin puoli vuotta. Sen jälkeen vedin päätäni kaksin käsin täyteen yrittäessäni käsittää, että siinä se suhde nyt oli. Ei nyt mikään älytön viikkoja kestävä juoppoputki, mutta jokunen päivä meni kosteissa merkeissä.

Kuukausia kului, ja sitten baarissa (ok, se oli aikaa jolloin tuli juopoteltua kämpän ulkopuolella muutenkin suht usein) juttusilleni iskeytyi viehättävä nuori nainen, joka oli näin jälkiviisaana myös erittäin ekstrovertti. Useamman vuoden suhteeseemme mahtui melkoista aaltoliikettä, mitä ei yhtään vähentänyt toisen osapuolen ajan kanssa kehittämä viehtymys avoimempaan, poly-tyyliseen suhteeseen. Sittemmin ko. henkilö on todennut kyseisen mallin itselleen sopimattomaksi, mutta alkuhetkillä se ei ollut erityisen miellyttävä kokemus meikäläiselle. En tiedä kuinka moinen (avoin suhde) toimisi kahden introvertin välillä, mutta ekstrovertin kanssa siitä ei ollut kuin suht yksipuolisia sydänsuruja. Yritimme toki keskustella aiheesta, mutta hän ei oikein koskaan sisäistänyt ajatusta, että emme ole ns. samalla viivalla mitä ihmissuhteisiin tulee.

Tuon jälkeen on ollut mm. elämäni pisin parisuhde (n. 5v.) ihmisen kanssa joka todennäköisesti on introvertti itsekin. Lopulta yhteisiä asioita hänen kanssaan oli kuitenkin kovin vähän. Viimeisimmästä suhteen tapaisesta on nyt reilu vuosi. Kyseinen tapaus oli varsin intensiivinen suhde eikä kestänyt kuin 2-3 kuukautta, ja siihen liittyi jossain määrin narsismi. Enempää en halua sitä tässä kohdin avata, mutta kivaakin oli.

Noiden mainittujen suhteiden lisäksi on ollut useampi tapaus, jotka eivät sitten kuitenkaan saaneet tuulta alleen. Osan tyrskin itse olemalla introvertti niin, että ne vain kuihtuivat (l. mitätön yhteydenpito tms.). Osan lopetti toinen osapuoli huomattuaan mikä olen miehiäni (l. kaipasi ekstrovertimpaa). Joka ainoa heistä on ollut kuitenkin se, joka on aloitteen tehnyt.

Olen nykyään sinut sen asian kanssa, että introverttina seksielämäni on parisuhteiden ulkopuolella olematonta. On aivan turhaa juosta kaupungin yöelämässä joku kuvitteellinen seuranetsimis-moodi päällä, koska introverttinä minusta ei ole loppumetreillä aloitteentekijäksi. Ja jos joku sattuisikin omia aikojaan kiinnostumaan, sitä kaipaa itse enemmän yhteyttä kuin pelkän yhden yön jutun verran. Parempi siis hyväksyä itsensä tällaisenaan ja luottaa siihen, että tärkeiden asioiden kautta tulee tutustuneeksi sopiviin ihmisiin. Toki siinä voi mennä pitkiäkin aikoja, mutta tähän asti se on ollut toimiva metodi.

Re: Seksi (tai sen puute)

Kirjoittaja Urvabara » 20.03.2019 12:48

Hei!

Tästä viestiketjun aloittamisesta on nyt nelisen vuotta. Vieläkö samat ihmiset hengailevat tällä foorumilla? Minä juuri rekisteröidyin!

Onko tapahtunut neljässä vuodessa mitään muutosta parisuhderintamalla tai muuten vain elämässä?

Terveisin.

Re: Seksi (tai sen puute)

Kirjoittaja SamsungMuki » 24.09.2016 11:10

Mawerick kirjoitti:
Vieras kirjoitti:Tein sivuston luonne testin. Tulos oli ambivertti. Ennen olin 100% introvertti. Joten ihmispsyyke niinkuin kehokin sopeutuu siihen mihin sen laitat käyttöön.
Ei ole mahdollista. Introverttius/ekstroverttius johtuu aivojen fyysisistä eroavaisuuksista joten ko. luonteenpiirrettä kukaan ei pysty itsessään muuttamaan. Se on mikä on. Käytökseensä toki voi jokainen vaikuttaa mutta kyseessä on eri asia.
Eli persoona muuttuu, mutta temperamentti, joka on synnynnäinen (aivojen "oletus rakenne/toimintatapa"), ei muutu. Voi siis toimia persoonana vastoin temperamentin asettamia toimintatapoja, mutta pitkän päälle ei ole terveellistä.

Re: Seksi (tai sen puute)

Kirjoittaja Mawerick » 24.09.2016 09:36

Vieras kirjoitti:Tein sivuston luonne testin. Tulos oli ambivertti. Ennen olin 100% introvertti. Joten ihmispsyyke niinkuin kehokin sopeutuu siihen mihin sen laitat käyttöön.
Ei ole mahdollista. Introverttius/ekstroverttius johtuu aivojen fyysisistä eroavaisuuksista joten ko. luonteenpiirrettä kukaan ei pysty itsessään muuttamaan. Se on mikä on. Käytökseensä toki voi jokainen vaikuttaa mutta kyseessä on eri asia.

Re: Seksi (tai sen puute)

Kirjoittaja Vieras » 19.09.2016 19:01

Noniin seksi aiheena. Hiukan taustaa. Takana hiukka yli 20v elämää yks muutaman vuoden suhde eli yksi seksikumppani. No kun intro teininä onnisti tämä yks likka saamaan haaviini, meni kaikki aika tämän kanssa kahdestaan aikuisikään asti. Kuvitella saattaa mitä tämä merkitsi suhteen jälkeiselle sosialisoimiselle. Syvä helvetti on käyty läpi. Viinaa, yksinäisyyttä, ja samaan aikaan piti vielä koittaa pyörittää arkea ja käydä töissä mikä kaikki oli uutta nuorelle kamulle. Nyt voin kuitenkin todeta että sielun synkkä yö on takana. Seksiä ei oo harrastettu pariin vuoteen. Olen kehittänyt itseäni kuitenkin valovuoden kaikilla elämän osa alueilla. Yhdyssanat, pilkun ja väliviivan paikka ei selvästi ole vielä hallussa ;). Se oli huumoria. Olen mennyt vängällä otsa asfalttia pitkin kohtaamaan joka ikisen prkl pelon joka mua vaivaa ja nämä kaikki liittyy sosialisoimiseen sekä itsensä nolaamiseen. Muuten luonteeltani olen periksiantamaton. Kummallista kyllä, kaunis tyttö saa sydämen pomppimaan jo ihan yhellä vilauksella, helpompaa olis kävellä pyssyn eteen.. MUTTA sisäistä ämmää saa ja PITÄÄ läpsiä. On kuulkaa tullu nyt nolattua itteensä kehityksen nimissä tosi rankasti joka paikassa omalla autismillaan. Kaupassa, töissä ja ihan naapurin tytön edessäkin kävin nolaamassa itseni, kun päätin mennä tutustumaan :D . Tilanne meni näin: Sanoin hei, jonka jälkeen jäädyin ja koko keho alkoi täristä. Kävelin pois tilanteesta sanomatta mitään. Omaan asuntoon päästessäni hakkasin päätä lattiaan. HELVETIN NOLOA! :roll: . Tätä kohtausta varten olin sentään psyykannut itseäni useamman viikon. Kaikesta tästä itsensä karaistamisesta on jäänyt käteen lupaus tulevaisuuteen. Matka on edelleen pitkä siihen että olis oman elämän sankari. Olen huomannut että muijjat on ruvennut vilkuilemaan erittäin rankasti. En vielä tiedä mitä tekisin tällä uudella resurssilla. Tytöt jotka ovat mun silmissä 9-10. Tytöt jotka on mulle 6-8 ei uskolla niin paljoa vilkuilla mua enää sillä tuntevat ilmeisesti että olen "out of league" niille. Tänään seisoskelin pihalla koiran kanssa ja joku uus naapurin muikula käveli autolleen ja moikkas mut hymyllä. JES! Mussa alkaa olla nykyään tyylii ja swagii, ennen oli 0 8-)

Ennen olin juurikin tällänen naisia vihaava itseään säälivä liian älykäs sosiaaliseen mielenkiintoiseen leikkimieliseen kanssakäymiseen lumihiutale. En osannut pukeutua eikä käytöksessä ollut mitään miehekästä. Tiedän kokemuksesta miltä tuntui lukea tälläsen "alpha" paskan kirjotusta netissä jossa kehotetaan kaivamaan kivekset esille ja toimimaan. Vaikka näihän hommat pyörii toisaalta.

Mun pitkä kehityksen tie jatkuu ja tätä junaa ei perkele enää pysäytetä. Koen onnea ja hymyilen päivittäin paljon. Edelleen saattaa jonkun random ihmisen tai tutummankin kanssa puhuessa ruveta kädet tärisemään ja paniikki häiriöt iskemään päälle. Koen nykyisen tilanteeni ongelmat erittäin positiivisina verrattuna menneisyyteen. Ennen välttelin ihmiskontaktia kun se oli niin vaikeaa ja raskasta mulle. Rohkeutta ei riitä lähestymään niitä naisia jotka näyttää jynkkymateriaalilta. Ei edes lähelle. Suunnitelma on aloittaa vähemmän viehättävistä. Ongelmana on että tälläset naiset rakastuu muhun aika lailla instant. Ja sitten en haluakkaan rykiä niitä koska olen niin herkkä itse, ja koen vahvaa empatiaa jokaista ihmistä kohtaan. En kykene aiheuttaa toiselle mielipahaa.

Tein sivuston luonne testin. Tulos oli ambivertti. Ennen olin 100% introvertti. Joten ihmispsyyke niinkuin kehokin sopeutuu siihen mihin sen laitat käyttöön.

En ole pahoillani siitä että teksti on sekavaa, olet itse vastuussa siitä että luit tämän avauksen. Olet myös vastuussa itsestäsi etkä tule ikinä karaistumaan tai saamaan yhtään mitään ellet itse itseäsi muuta ja harjoita. Et ainakaan seksiä. Tämän foorumin keskustelun taso on huippuluokkaa kun vertailet mihin tahansa Suomi foorumiin. Vastaavaa olen löytänyt vain psilosybiini infosta. Johtunee siitä että me introt autistit ja psykonautit ollaan keskivertoa älykkäämpää sakkia. ;)

Re: Seksi (tai sen puute)

Kirjoittaja Varjotar » 15.06.2016 15:37

Hyvin suuri merkitys on sillä, minkälainen on se jota tässä mielessä lähestyy. Jolta haluaisi läheisyyttä ja kosketuksia ja seksi, joäkin.
Ihan noin vain ei kyllä mennä yhtään mihinkään, vaikka mies olis mikä herkku tahansa. Vaikutus tehdään pään sisällöllä, joka määrittelee sitten sen mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään, eli kemioiden pitää pelata hyvin yhteen ja mielenkiinnon ja halujen mennä riittävästi yksiin.
Kyseessä on kaunis asia, josta ei pitäisi tehdä halpaa ja ostettavissa olevaa asiaa saati vallankäyttövälinettä.

Intensiivinen ja syvä flirttailu, joka saa hulluksi, on leikkimistä parhaillaan, mutta mieluusti sittenkin pitäisi vetää raja, onko se vain sitä vai voiko se johtaa pidemmällekin.

Re: Seksi (tai sen puute)

Kirjoittaja Joni11223392 » 22.04.2016 20:00

Sanon heti alkuun ettei minullakaan ole seksistä minkäänlaista kokemusta.
Totta kai seksi kiinnostaa. ketä ihmistä se ei kiinnostais jos sitä ei oo kokenut? Ylipäänsä jos ajattelee niin jos todella haluaisin Seksiä niin varmaan sitä jollain tapaa saisin jos sillä ei olisi väliä kenen kanssa sen toteuttaa.

Minulle vaan on väliä kenen kanssa sen toteuttaa. Haluan todella välittää siitä ihmisestä kenen kanssa sänkyyn päädyn. Ihmeen hyvin pystyn kuitenkin puhumaan seksistä lähes kenen kanssa tahansa noin yleisesti tietysti kun omaa kokemusta ei ole.

Ja sitten ennen kun pystyn sillä tavalla välittämään kenestäkään niin siihen ihmiseen pitää pystyä luottamaan. Se että luotan taas voi kestää kuukausia.

Totta kai mullekin tulee joskus harvoin kun kaupungilla liikun niitä "kyllä tuota panis" ajatuksia mut se on se hetken fiilis mistä en lähe toteuttamaan mitään. En vaan jotenkin salli sitä iteltäni.
Muutaman kerran oon suoraan kieltäytyny seksistä kun joku vieras on tultu ihan suoraan kysymään.

Re: Seksi (tai sen puute)

Kirjoittaja Elonje » 13.04.2016 15:05

Me introvertit ollaan vain niin keskitytty sinne pään sisäiseen maailmaan, että ulkona päin tapahtuvat asiat tuntuvat välillä melko latteilta. Välillä tuntuu, että lähes kaikki muut ihmiset paitsi minä haluavat kumppanin ja seksiä. Olen ollut 8 vuotta yksin ja uskon että olen seuraavatkin 8 vuotta. Tuntuu kuin liian monia miehiä kiinnostaa seksi liikaa. En tykkää kuunnella vonkaamista. Minulla ei seksi pyöri mielessä ja halutkin ovat melko laimeat. Olen ajoittain epäillyt olevani aseksuaali, mutta tämä taitaa olla enemmän tätä introverttiyttä. Kun henkinenyhteys ja tunneside ei ole ideaalein, niin ei tee yhtään mieli. Lisäksi toisen ihmisen fyysisesti lähelle päästäminen luottavaisin mielin ei ole kovin helppoa. Varsinkin on kokemuksia jyräävistä tai välinpitämättömistä kumppaneista. Omalle kohdalleni on sattunut niin sellaisia ihmisiä, jotka eivät voi käsittää tarvettani omaan aikaan ja käyttäytyä kohteliaasti tilanteessa kuin tilanteessa. Siis ensin on luotava platoninen ja romanttinen suhde ja sitten jos on potkua niin fyysinen suhde. Tällainen on liian haastavaa monelle introlle, koska emme suosi tinder-kaltaisia treffipalveluita.

Re: Seksi (tai sen puute)

Kirjoittaja JokuVaan » 04.08.2015 21:48

Auran kanssa olen kyllä isosti eri mieltä, ei seksiin eikä hyvään seksiin rakkautta tarvita. Se mitä tarvitaan on toisesta pitäminen ja arvostaminen sekä ennakkoluuloton mieli joka uskaltaa antaa mennä vaan.

Ylös