Rooli sosiaalisissa tilanteissa?

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Rooli sosiaalisissa tilanteissa?

Re: Rooli sosiaalisissa tilanteissa?

Kirjoittaja Karikkorapu » 05.08.2016 12:18

"Tulehan sinäkin istumaan tänne yhteiseen pöytään!"
"Enkä tule, minä luen lehteä."

Re: Rooli sosiaalisissa tilanteissa?

Kirjoittaja Helmi » 30.07.2016 18:31

Rooli vaihtelee paljon sen mukaan, mikä on tilanne ja mitä minulta siinä odotetaan. Jos on kyse jostain satunnaisesta arkipäivän rupattelusta tauolla työpäivän aikana (enkä ole onnistunut ajoittamaan taukoa niin että saisin olla rauhassa), syvennyn usein sanomalehteen tai vaikka televisio-ohjelmaan (toki minusta jotain irti saa kysymällä, mutta akkuja ladatakseni haluan antaakin sen kuvan, että keskityn nyt johonkin muuhun). Jos puhutaan jostain minua kiinnostavasta asiasta, saatan heittää väliin jotain nasevaa ja jatkaa sitten taas enemmän sivustaseuraajana; jos taas kyse on yhteisestä ryhmä- tai projektityöstä, olen aktiivisemmassa roolissa ja mielelläni vaikka jaan tehtävät ja varmistan, että kaikki ovat ymmärtäneet oman osuutensa.

Re: Rooli sosiaalisissa tilanteissa?

Kirjoittaja Varjotar » 18.06.2016 15:38

Sivustakatsoja, turha penkinkuluttaja, rasite. Se, josta ei tarvitse pitää huolta, joka ei änkeä mukaan eikä juuri aloita keskusteluja.

Re: Rooli sosiaalisissa tilanteissa?

Kirjoittaja Q45 » 21.12.2015 01:04

Ryhmätilanteissa? Tarkkailen sivusta ja sanon jos on jotain oleellista tai hauskaa sanottavaa. Jos on tarkoitus saada ryhmässä jotain aikaan eikä homma tunnu menevän eteenpäin, niin saatan turhautua ja ottaa hetkeksi jonkinlaisen johtajan roolin, jotta homma saataisiin takaisin raiteilleen. Mutta aika pian palaan takaisin siihen tuttuun tarkkailijan rooliin. :)

Re: Rooli sosiaalisissa tilanteissa?

Kirjoittaja aamuvirkku » 20.12.2015 18:57

milja90 kirjoitti:kaikkein extrovituin henkilö ärsyyntyy.
:lol:

Minä en normaalisti ota mitään rooleja. Työelämässä olen vain se hiljainen tuppisuu, joka puhuu korkeintaan kysyttäessä.

Rooli sosiaalisissa tilanteissa?

Kirjoittaja milja90 » 18.12.2015 18:55

QQQ poistakaa

Ylös