Urheilu. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Urheilu. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Re: Urheilu. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Kirjoittaja Andras » 10.05.2017 05:17

Juhanus kirjoitti:Kaikenlainen urheilu koska jännitetään miten joku pärjää.
Aaa ok, tossa mielessä. Mun oli vaikea hahmottaa mistä oli kyse, koska mulle on aina yhdentekevää kuka voittaa.

Re: Urheilu. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Kirjoittaja Juhanus » 04.05.2017 16:13

Andras kirjoitti:
Juhanus kirjoitti:Koska olen myös HSP, en pidä otteluiden aiheuttamasta jännityksestä kropassa.
Mielenkiintoista, millainen viihde/taide aiheuttaa sinulle eniten jännitystä?
Kaikenlainen urheilu koska jännitetään miten joku pärjää.

Re: Urheilu. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Kirjoittaja Andras » 02.04.2017 22:23

Juhanus kirjoitti:Koska olen myös HSP, en pidä otteluiden aiheuttamasta jännityksestä kropassa.
Mielenkiintoista, millainen viihde/taide aiheuttaa sinulle eniten jännitystä?

Re: Urheilu. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Kirjoittaja Zakarias » 27.03.2017 22:11

Kuten täällä aikaisemminkin sanottua, eniten v*tuttaa, lätkä, jalkapallo, moottoriurheilu, lentopallo ja kaikki muutkin vouhotuslajit. Ehkei niinkään pelkästään ärsytä nuo lajit, vaan näiden lajien parissa touhuavat ihmiset. Ei saa yleistää, tietenkään, mutta jalkapalloa ja lätkää harrastavista en osaa sanoa muuta kuin ovat ihme vollottajia ja koulukiusaajia, puupäisyydestä puhumattakaan.

No ehkä olis eri ääni kellossa, jos joskus olis ollu potkupallossa hyvä ja osannu/viittiny luistella :D. Ehkä tosiaan on näidenihmisten "syytä", että pilasivat kaiken ala- ja yläasteella.

Re: Urheilu. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Kirjoittaja Juhanus » 26.03.2017 00:26

Mua ei kans kiinnosta urheilu, varsinkaan jääkiekko, jalkapallo tai muu joukkuelaji. En oo muistaakseni ikinä katsonut yhtään tuollaista ottelua :) Koska olen myös HSP, en pidä otteluiden aiheuttamasta jännityksestä kropassa. Muutenkin pettymys tulokseen tuntuu normaalia voimakkaammin.

M -70

Re: Urheilu. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Kirjoittaja Vieras » 24.11.2016 16:17

Kai me introvertitkin voidaan olla kiinnostuneita urheilusta. Tunnnen urheilun seuraamisesta ja harrastamisesta kiinnostuneita introverttejä.
Eivät kaikki halua vain löhötä kotinurkissa. Kaikilla ihmisillä on erilainen liikkumisen tarven, jotkut tuntuvat tarvitsevan jatkuvasti liikettä hypähdellä tai muuta paikasta toiseen ravaamista. Itse tosin edustan tyyppiä, joka ei paljoa liikettä päivässä kaipaa. Poikani, tosin ekstrovertti luonteeltaan, tarvitsee liikkumista todella paljon verrattuna minuun. Hän on todella nopea ja liikkuvainen lapsi,. Itse harrastan lenkkeilyä ja ajoittain kuntosaliharjoittelua, mutta ryhmäliikunta tunnit peilisalissa saavat lisäävät minulla harmaiden hiusten määrää. Vihaan kilpailua ja muihin ihmisiin vertaamista.

Re: Urheilu. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Kirjoittaja maaku » 23.11.2016 19:08

Urheilun katsominen ei juuri kiinnosta, jotain Olympialaisia ja jääkiekon mm-kisoja tulee kyllä tietysti sivusilmällä katsottua.

En myöskään harrasta mitään erityistä liikuntaa. Käyn koiran kanssa kävelyillä (olen alkanut nyt myös juoksemaan osan matkasta) ja nautin kun saan lenkeillä olla yksinäni omien ajatusteni kanssa. Parasta nollausta aivoille työpäivän jälkeen. Lisäksi tasaiseen rytmiin tapahtuva monotoninen liikunta on jotenkin todella rauhoittavaa muutenkin. Käyn joskus myös vesijuoksemassa työkaverin kanssa. Oon ihan surkea uimisessa, mutta tuo vesijuoksu on ihan kivaa. Hiihtoa olisi hauska kokeilla taas pitkästä aikaa jossain vaiheessa mutta pitäisi vaan hankkia sukset ensin. Lumikengät olisi myös talveksi kivat, voisi sitten painella pitkin metsiä hangessa niillä.

Joukkuelajit ei kiinnosta eikä salilla käyminen. Ryhmäliikuntaa voisin kokeilla, jos se olisi kuitenkin sellaista, että jokainen keskittyy vain omaan suoritukseensa siinä. Pitäisi varmaan kuitenkin ainakin kotona edes alkaa harrastaa jotain lihaskuntoa vastapainoksi istumatyölle.

Re: Urheilu. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Kirjoittaja aamuvirkku » 06.11.2016 06:45

Andras kirjoitti:Monelle introvertille koululiikunta on ollut tehokas tapa tappaa kaikki mielenkiinto kuntoiluun.
Tuohon asiaan on kyllä paljon vaikutusta opettajalla. Ala-asteella oli liikunnan ope, jolla oli vain ne tietyt lajit, joita tahkottiin. Kesällä homma oli hieman monipuolisempaa (jalkapalloa, yleisurheilun eri osa-alueita) mutta talvella liikunta oli melko yksitoikkoista. Luistelua ja sisällä sählyä hyvin harvoin, mutta hiihtoa ja voimistelua (lue: rekillä kiintopyörä vai mikä hitto se nyt olikaan) harrastettiin sitten sitäkin enemmän. Jos oli pitkä pakkaskausi ja ulkoliikunnalle oli liian kylmää, niin tuota "voimistelua" saattoi olla kuukausi putkeen. :x

Kaiken lisäksi tämä ope oli puolueellinen liikunnan numeroissa. Tietyt lellikit saivat ysejä tai kymppejä, ja muut saivat mitä saivat. Minäkin sain vain seiskan vaikka olin osannut tehdä ihan hyvin asioita ja liikkunut tunneilla aktiivisesti. Ihmettelipä tätä pari muutakin oppilasta minun kanssani kevättodistusten jaon jälkeen. Onneksi yläasteella liikunnan opettaja oli ihan eri maata ja liikuntatunneista tuli paljon parempia. Se liikunnan numerokin nousi heti seiskaluokalle mentässä ysiin ja pysyi koko yläasteen ajan siinä.

Re: Urheilu. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Kirjoittaja Andras » 23.10.2016 02:22

Tajuttoman tylsää ja itseään toistavaa joku urheilun kyttääminen. Ainoana poikkeuksena kamppailulajit, ja oikeastaan mitä vähemmän urheilumaisia ne ovat, sitä parempi. Jos olisi gladiaattoritaisteluita, niin niitä ehkä jaksaisi mennä oikeasti katsomaan :)

Todellisuudessa yksi suurimmista yhteiskunnallisista ongelmista on, se että yhteiskunnan resursseja, sekä aikaa että rahaa, haaskataan tajuttomia määriä ammattiurheiluun, kaikkine lieveilmiöineen. On täysin järjenvastaista että ihmisille maksetaan miljoonia siitä että juoksevat jonkun pallon perässä, ja koittavat potkia sitä metallineliöön. Ja että tälläisiä mitään hyödyllistä osaamattomia turhia ihmisiä promotoidaan ja pidetään jonain sankareina ja idoleina.

Aina menessäni jonnekkin suosin hyötyliikuntaa, eli pyöräilen ja kävelen kaikkialle jos mahdollista, joskus jopa juoksen. Käytän aina ennemmin portaita kuin hissiä jne. Sekin on ihan ok kuntoilua, kun kannan parin viikon ruoka-ostokset muutaman kilometrin matkan Lidl:stä :)

Pitäisi kyllä vielä enemmän kuntoilla, ja nimenomaan kuntoilla, koska ne urheilulajit eivät kiinnosta. Vielä muutama vuotta sitten onnistuin siinä paremmin. Mutta itseni motivoiminen siihen on aika vaikeaa, koska siitä seuraa aina huono olo ja on todella tylsää, mikä helposti ylittää sen että pidemmän päälle siitä on hyötyä.

Kun treenaan, teen sitä vain kotona. Koska se on halvempaa, tarvitsee nähdä vähemmän ylimääräistä vaivaa, ei tarvitse välittää vaatteista, enkä muutenkaan pidä ajatuksesta että ihmiset katsovat kun hikisenä ja pää punaisena rehkin ja yskin, ja on mukavampi ottaa happea leväten sängyn päällä.

Monelle introvertille koululiikunta on ollut tehokas tapa tappaa kaikki mielenkiinto kuntoiluun.

Re: Urheilu. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Kirjoittaja Tauno » 19.03.2016 15:41

Kaisa Mäkäräinen voitti MC-osakilpailun.
Kaisa Mäkäräinen otti lauantaina toisen voiton putkeen.
Kaisa Mäkäräisen huima vire ampumahiihdon maailmancupissa jatkuu. Torstaisen pikakilpailun ykköstilan jatkoksi tuli lauantaina taas hieno voitto. Venäjän Hanti-Mansijskissa hiihdettiin 10 kilometrin takaa-ajo.

Mäkäräinen starttasi kisaan niukasta johtoasemasta, mutta tähtäsi ensimmäiseltä ampumapaikalta yhden sakkokierroksen ja putosi kolmanneksi. Toisen paikan nollat nostivat suomalaisen takaisin kärkitaistoon.
http://www.iltasanomat.fi/ampumahiihto/ ... 41620.html

Ylös