Parannusehdotuksia sivustolle

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Parannusehdotuksia sivustolle

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Overlord » 25.06.2020 23:06

Teknisestihän chatin perustaminen ei ole mitenkään hankalaa. En vain tiedä käyttäisivätkö ihmiset sitä miten paljon. Itse ainakin pidän foorumeiden asymmetrisyydestä (kaikkien ei tarvitse olla paikalla samanaikaisesti) chattejä enemmän.

Ja kuten toisessa ketjussa totesin, ongelma ei niinkään ole etteikö porukkaa täällä foorumeilla kävisi (keskimäärin tuhat uniikkia vierailijaa kuukausittain), vaan se että kohderyhmä harvoin kirjoittelee tyhjänpäiväisyyksiä. Tai jos löytyy joku aikaisempi viesti missä on samaa asiaa jo sivuttu, niin sitten se oma viesti jätetään kirjoittamatta.

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Aravis » 24.06.2020 20:57

En nyt jaksanut kahlata koko keskusteluketjua läpi, onko joku jo kysellyt tätä, mutta oliskos mahdollista perustaa introverttien chat tänne sivustolle...? Aika hiljaistahan täällä on, en tiedä vilkastuttaisiko se kävijämäärää.

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Overlord » 06.07.2018 16:14

Foorumien jaottelua on muutettu poistamalla koko erillinen introversio-alue ja siirtämällä ala-alueet Yleiskeskustelun alle. Onko muutos mielestänne ok? Ja tärkeämpänä, onko nykyinen alueluokittelu hyvä vai pitäisikö joitain alueita yhdistää tai luoda uusia alueita?

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Jare » 29.05.2017 22:30

SoftWood-teemassa ei näy lainaa-nappia viesteissä. Keskusteluaiheessa näkyy siis kyllä yleinen vastaa-nappi, mutta ei sitä nappia, millä saa suoraan lainauksen toisen viestistä. Ja ylläpidolle ilmoittamisen nappi näkyy kyllä viesteissä - sen vierestä puuttuu se lainausnappi. Käytän Firefoxia Linuxilla ja testasin että nappi tulee näkyviin noilla kahdella muulla teemalla.

Ja voisihan tähän ehkä asentaa vielä jonkun muunkin teemavaihtoehdon lisäksi? :) Prosilver on aika monella muulla foorumilla käytössä ja tuo musta taas ei ole hirveän helppolukuinen. No tää SoftWood varmaan nyt menee :).

Tulipas tästä ehkä vähän negatiivisen oloinen viesti, ei siis tarkoituksella :). Kiva foorumi tämä on! :)

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Q45 » 11.09.2016 22:17

Overlord kirjoitti:Kyllä viestijärjestelmä toimii, se on vain hieman epäintuiviisisesti koodattu. Lähetetty viesti menee Lähtevät-kansioon ja on siellä niin kauan kunnes vastaanottaja on lukenut sen. Sitten se siirtyy ikään kuin vastaanottokuittauksena Lähetetyt-kansioon. Tapauksessasi vastaanottaja ei vain ole viestiä vielä lukenut.
Jaa se toimii tuolla lailla, okei. :) Tottunut niin siihen kuinka sähköpostiohjelmissa esim. ison liitteen sisältävä viesti on hetken siellä lähtevät-kansiossa, ihmetyttikin kuinka voi tavallisen tekstin lähettämisessä kestää.

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Overlord » 11.09.2016 20:11

Q45 kirjoitti:Yksityisviesteissä tuntuu olevan jotain häikkää, mulla on ollut viesti lähtevät-kansiossa melkein viikon eikä sivusto näytä lähettävän sitä ollenkaan. :shock:
Kyllä viestijärjestelmä toimii, se on vain hieman epäintuiviisisesti koodattu. Lähetetty viesti menee Lähtevät-kansioon ja on siellä niin kauan kunnes vastaanottaja on lukenut sen. Sitten se siirtyy ikään kuin vastaanottokuittauksena Lähetetyt-kansioon. Tapauksessasi vastaanottaja ei vain ole viestiä vielä lukenut.

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Q45 » 11.09.2016 12:14

Yksityisviesteissä tuntuu olevan jotain häikkää, mulla on ollut viesti lähtevät-kansiossa melkein viikon eikä sivusto näytä lähettävän sitä ollenkaan. :shock:

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Anamaria » 17.06.2016 00:33

Kokeilen onnistuuko vastaus kännyltä, koneelta ei onnistu

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja niksuu93 » 09.09.2015 17:32

Itse suosittelisin vaihtamaan tuon oletusteeman joksikin muuksi. Tuo tumma näkymä värillisellä tekstillä ei anna ainakaan minusta kovin mielekästä kuvaa. Olemassa olevista teemoista esim. prosilverkin sopii paremmin, on hillitympi ja paljon selkeämpi. :)

Ylös