Käytättekö päihteitä?

Mitä tahansa yleistä, jolle ei ole omaa aluettansa.
Karikkorapu
Viestit: 35
Liittynyt: 09.02.2016 11:37
Viesti:

Re: Käytättekö päihteitä?

Viesti Kirjoittaja Karikkorapu » 10.06.2016 10:05

Hemmo kirjoitti:Alkoholista olen paattanyt luopua kokonaan, tuntuu aiheuttavan pelkkaa ahdistusta seka jonkinasteista masennusta kayton jalkeisina paivina.
Tuo juuri minutkin ajoi siitä liemestä eroon.

Kun asiaa tarkemmin ajattelee: ihminen on lyhytjänteinen, pikanautintoa jahtaava apinalaji. Kuvitelkaapa, että alkoholi toimisi takaperoisessa järjestyksessä.

Juomisen päälle ensin kaduttaisi ja harmittaisi päivän pari. Sitten olisi päivän verran huono olo, väsyttäisi, päätä särkisi, maha olisi vähän sekaisin. Sitten, helvetin huonosti nukutun yön jälkeen, olisi tunnin verran vauhdikas olo.

Kuka silloin alkoholia joisi?

Avatar
Varjotar
Viestit: 56
Liittynyt: 11.11.2015 21:21
Viesti:

Re: Käytättekö päihteitä?

Viesti Kirjoittaja Varjotar » 16.06.2016 15:29

Kahvia joka päivä, teetä sillo ku mieli tekee ja maistuu. Alkoholia harvoin, voin hyvin olla vuoden vaikka kokonaan ilmankin, eikä yhtää haittaa.
Tyttö, joka leikki tulella

Avatar
Andras
Viestit: 94
Liittynyt: 01.05.2016 14:11
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Käytättekö päihteitä?

Viesti Kirjoittaja Andras » 10.11.2016 22:01

Passepartout kirjoitti:En sylje myöskään viski- tai konjakkilasiin ja raakaa vodkaa juo ihan mielikseen.

Mites muut?
Syljen lasiin ja kusen booliin.

Typerää touhua kaikki päihteiden käyttö.

maaku
Viestit: 19
Liittynyt: 22.11.2016 19:16
Viesti:

Re: Käytättekö päihteitä?

Viesti Kirjoittaja maaku » 22.11.2016 20:11

Kyllä alkoholia tulee joskus nautittua ja viihteellä käytyä. Mutta en alkoholinkaan vaikutuksen alaisena muutu kauheasti normaalia sosiaalisemmaksi, vaan haluan siitä huolimatta pysyä mieluiten tuttujen ihmisten seurassa ja jutella heidän kanssaan. Nousuhumalassa tulee mukava olo. On tässä ollut muutamia vaiheita kun on tullut käytettyä enemmänkin, esimerkiksi opiskelujen alkuaikoina. Nykyään tulee otettua reilummin ehkä kerran kuukaudessa tai parin kuukauden välein. Aina kavereiden kanssa. Muuten käyttö rajoittuukin satunnaisiin saunasiidereihin tai annokseen viiniä ruuan kanssa.

Tupakkaakin oon polttanut joskus, mutta vain humalassa. Ikinä en ole itse ostanut röökiaskia vaan aina pummannut muilta. Hyi hitto, en kyllä ymmärrä miksi sitäkin piti harrastaa. Olo oli aina polttamisen jälkeen tuplasti karmeampi kuin normaalissa krapulassa ja hengitys maistui ihan sille savulle. Pilveä oon polttanut muutaman kerran ja vaikutukset on olleet vaihtelevia. Ei ikinä mitenkään negatiivisia, mutten silti alkaisi sitäkään säännöllisesti käyttämään.

Kahvi on elämän eliksiiriä ja ilman sitä en heräisi enkä selviytyisi työpäivästäni. Teetäkin tykkään juoda.

Vieras

Re: Käytättekö päihteitä?

Viesti Kirjoittaja Vieras » 03.06.2019 08:55

Itse olen kanssa hiljainen introvertti, ääripäähän kuulun. Otan alkoholia harvoin, ehkä parissa viikossa yhden kaljan. Kesällä saatan ottaa terassilla jos sinne innostun menemään, ottaa kaljan, ehkä 1-2 viikossa. Juon sen maun takia.

Ihan kännit vedän ehkä 1-2 kertaa puolessa vuodessa. Nuorempana join kännit melkein joka viikonloppu, tai vähintään joka toinen. Join sitä sen takia, koska se oli niin hauskaa ja pääsi estoista eroon.

Silloin nykyään harvoin kun juon kunnolla, tykkään käydä baareissa, sellasissa missä tanssitaan, 1-2 kaverin kanssa. Siellä ei ”tarvitse” sosialisoida, ja aina voi mennä tanssimaan, eikä siellä tarvitse puhua kummemmin. Ja ei siellä edes kuule mitään, niin ei tarvitse puhua. En baareissakaan juttele tutuille, tai tuntemattomille, ettei alkoholi musta introverttiyttä poista tavallaan.

MaaOnVoimaa
Viestit: 19
Liittynyt: 12.01.2019 19:42
Viesti:

Re: Käytättekö päihteitä?

Viesti Kirjoittaja MaaOnVoimaa » 07.06.2019 20:11

Harvakseltaan käytän yhtään mitään jos kivennäisvettä ei lasketa. Joskus teininä piti alkaa kaljaa kittaamaan koska kaikki muutkin "normaalit" niin tekee, no siinä meni ikävuodet 17-20v joka viikonloppu kaljaa kitatessa melkein aina itsekseen :roll: , intissä innostuin käymään tupakavereiden kanssa baarissa monta kertaa viikossa. Menin töihin niin ei ole huvittanu juoda juurikaan ja nyt ollut jo 8kk ilman alkoholia kun ei ole kiinnostanut. Muutenkin inhoan baareja ja känniläiset on rasittavia. Mä en muutu yhtään siedettävämmäksi alkoholista eikä muutkaan ihmiset tunnu yhtään viisaammilta. Joskus harvoin onnistuin pysäyttämään ajatuksenkulun ilman sammumista mutta yleensä vaan väsytti ja vitutti. Ollaan sitten ilman.

Kahvista en ole koskaan oppinut pitämään, puoli vuotta join sitä mutta tuli niin kova väsymys ja ärtymys vierotusoireista että oli pakko lopettaa. Teetä joskus harvoin juon kun se ei maistu niin paskalle kuin kahvi. Mulla aineenvaihdunta muutenkin niin nopea että ei parane vetää mitään ylimääräistä.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija