Sarjojen maratonkatselu

Keskustelua harrastuksista.
Avatar
Overlord
Ylin auktoriteetti
Viestit: 110
Liittynyt: 25.02.2013 16:00
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Sarjojen maratonkatselu

Viesti Kirjoittaja Overlord » 09.06.2018 23:39

Tämä on ilmeisesti Suomessakin nousemassa jo ihan ilmiöksi asti pienen piirin harrastuksesta. Itsehän siis olen katsonut aika lailla kaikki katsomisen arvoiset sarjat Netflixin/HBO:n/Amazonin tarjonnasta, ja lähes aina tulee katsottua jopa kokonaisia kausia kertaistumalta (esim. brittisarjat). Jatkuvajuoniset sarjat yksinkertaisesti ajoivat viimeistään 2010-luvulla elokuvista ohi tarinaformaattina pidemmän keston ansiosta (2 h aikaa kertoa tarina vs. 24 h). Suuremmat budjetit parempine näyttelijäsuorituksineen ja erikoistehosteineen myös varmistavat sen, että sarjoihin on entistä helpompi liimaantua kiinni.

Olettaisin, että etenkin täältä löytyy muitakin maratonkatselijoita. Eli siis, varaatteko itsellenne aikaa katsoa kiinnostavaa sarjaa kerralla reilustikin, vai katsotteko mieluummin jakson silloin, toisen tällöin?

Maratonkatselijoiden tapauksessa myös: Mitkä sarjat ovat yksinkertaisesti vain pakottaneet katsomaan seuraavan episodin heti perään niin kauan kunnes koko kausi on katsottu? Esimerkkinä itseltäni käyköön vaikkapa Netflixin Making a murderer. En olisi uskonut että dokumentti voi koukuttaa niin pahasti. Oli vain pakko katsoa mitä seuraavaksi tapahtuu jopa yöunien kustannuksella...
Question everything. Learn something. Answer nothing. -Euripides

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija