Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Keskustelualue    Käyttäjät   Etsi    UKK

Etusivu » Yleiskeskustelu » Yleiskeskustelu
 • Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 66 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
  Kirjoittaja Viesti
   Viestin otsikko: Re: Sopivia työpaikkoja?
   Viesti Lähetetty: 13.01.2017 06:24 
  Poissa

  Liittynyt: 18.08.2016 07:46
  Viestit: 89
  Kaksi viikkoa uudessa työpaikassa. Töitään ei hallitse -tunne päällä tietenkin, mikä kuulema on normaalia kaksi kuukauttakin. Perehdyttäminen on yritys erehdystä. Jatkuvia soittoja työkavereille asioiden selvittämiseksi. Tietoa siitä että ihmiset tulee hoidettua mutta tietoja ei saa siirrettyä kaikilla niillä tasoilla millä oletetaan.

  Ihmiset ja nimet tuskallisen hitaasti painuvat mieleen. Niin asiakkaiden kuin kollegoiden. Saati kaikki yhteistyötahot. Saati toimipaikassa työskentelevät muut tahot (iso laitos, jossa toimisto sijaitsee).

  Saati että omia etujaan jaksaisi ajaa, kuin sen välttämättä työntoteutukseen tarvittavat.

  Siis vaihtelu ei meikäläistä virkistä. Tavoite paremmasta kuitenkin on taivaanrannassa kajastamassa. Työ on pääosin kuitenkin itsenäisesti tehtävää ja kunhan sitä alkaa hallitsemaan, löytänen sitten ne henkireiät asiakkaidenkin kohtaamisten väliin.

  Työpaikanvaihto on siis ollut ainakin tässä mielessä kannattavaa. Asia mikä kyllä muuttui on jatkuva tekemisen pakko, kun töitä ajoittain on paljon, mutta sehän sopi minulle paremmin kuin hengailu kollegoiden kanssa. Huh.

  Mutta raastavaa minulle aina on ollut tila jossa tietää olevansa erittäin liukkaalla kaltevalla pinnalla. Ja tietää ettei kaikkea tee oikein pitkään aikaan. Tosin ei koskaan kaikkien mieliksi mutta sen asian olen jo mieltänyt ettei sellainen ole hyvästä ja viisainta on tehdä asiat niin kuin itsestä tuntuu oikealta asiakasta kohtaan - ei kollegaa.

  Tulen olemaan siis kollegoiden epäsuosiossa omapäisyyteni vuoksi.


  Ilmoita tämä viesti
  Ylös 
   Profiili Lähetä yksityisviesti  
  Vastaa lainaamalla  
   Viestin otsikko: Re: Sopivia työpaikkoja?
   Viesti Lähetetty: 04.08.2017 14:47 
   
  Mikä voisi käydä minulle, kun olen jo korkeakoulutettuna kohtuuyksinäisessä työssä, jossa on asiakaspalvelua lähinnä sähköpostitse, mutta kaipaan kiinnostavampaa alaa, esim. kirjoittamista? Lisäksi kuitenkin saisi olla hyvä työyhteisö eli toimistotyö kyllä kävisi. Sosiaalialaakin on tullut aiemmin kokeiltua, mutta tosiaan paloin loppuun, en ymmärtänyt vielä silloin introverttiuttani ja sen tarpeita.


  Ilmoita tämä viesti
  Ylös 
    
  Vastaa lainaamalla  
   Viestin otsikko: Re: Sopivia työpaikkoja?
   Viesti Lähetetty: 04.08.2017 17:44 
  Poissa

  Liittynyt: 18.08.2016 07:46
  Viestit: 89
  Kerronpa nyt väliaikatietoja nykytyöstäni. Työni on pysynyt merkityksellisenä ja saakurin haastavana josta toisaalta pidän. Itsenäisenä työskentely on ehdottomasti pelastus. Ei enää osastoille tai vastaaville. Ajomatkat asiakkaiden välillä tarjoavat yleensä kuormituksen alenemista ja kauheinta on toimisto-osuus varsinkin ennen kuin narsistisia piirteitä omaava tilanviejä vaihtoi toimipaikkaa.

  Naisvaltaisena työnä edelleen kuppikuntia on ja jään kyllä mieluusti niiden ulkopuolelle. Ja kumma että tupakointi on niinkin hyväksyttyä ja toiseutta aiheuttavaa vaikka ollaan hoitoalalla.


  Ilmoita tämä viesti
  Ylös 
   Profiili Lähetä yksityisviesti  
  Vastaa lainaamalla  
   Viestin otsikko: Re: Sopivia työpaikkoja?
   Viesti Lähetetty: 15.08.2017 08:09 
  Poissa

  Liittynyt: 15.08.2017 07:54
  Viestit: 3
  Onko kellään introvertilla kokemuksia kiinteistönvälittäjän työstä? Alanvaihto on edessä ja kyseinen ala kiinnostaisi. Olen kouluttautunut lähihoitajaksi ja sosionomiksi ja alan töitä en enää pysty tekemään. Käytännön-, suunnittelun ja luovuuden puolella olisi mun vahvuudet. Ikää on jo niin paljon ettei ole helppoa ajatella lähteä ns. pitkälle tielle.


  Ilmoita tämä viesti
  Ylös 
   Profiili Lähetä yksityisviesti  
  Vastaa lainaamalla  
   Viestin otsikko: Re: Sopivia työpaikkoja?
   Viesti Lähetetty: 16.08.2017 21:25 
  Poissa

  Liittynyt: 16.08.2017 20:48
  Viestit: 4
  On tullut työskenneltyä lähinnä sosiaalisella epämukavuusalueella koko elämä. Nykyinen työnantajani on kyllä oikein hyvä, työpaikka on turvallinen ja rento, ja mikä tärkeintä, työn arvopohja on kunnossa. Mutta työskentelen ihmisten kanssa ilman omaa rauhaa, puhelimen keskeytellessä tämän tuosta, ilman mahdollisuutta tehdä työtä oman kammion rauhassa.

  Toivon kovasti vielä saavani mahdollisuuden siirtyä johonkin täysin itsenäiseen, rauhalliseen työhön, jossa voisi ilman keskeytyksiä keskittyä ja olla ihan omassa rauhassa. Se olisi itselleni paras mahdollinen tila ja työnantajakin saisi minulta parhaan mahdollisen tuloksen, kun ei tarvitsisi olla osana tiimejä, vastailla puhelimeen, smalltalkata milloin kenenkin kanssa ja hypätä palavereissa. Ultimaattinen haave ja tavoite on toki täysin vapautua työelämästä.


  Ilmoita tämä viesti
  Ylös 
   Profiili Lähetä yksityisviesti  
  Vastaa lainaamalla  
   Viestin otsikko: Re: Sopivia työpaikkoja?
   Viesti Lähetetty: 23.02.2018 09:30 
  Poissa

  Liittynyt: 18.08.2016 07:46
  Viestit: 89
  Vuoden ollut nyt toimipaikassa töissä eikä tässä vieläkään pääse hihkumaan hallinnan tunteesta. Työ kuitenkin niin jatkuvien muutosten ja uuden oppimisen edessä että tietynlainen sopeutuminen on edellytys muutenkin.

  Nyt sitten sain opiskelijankin ohjaukseen. Nuorisopuolelta vielä. Tyylipuhdas introvertti. Tietäneekö sitä itse ollenkaan. Mutta innostunut alastamme ja toivookin työllistyvänsä valmistuttuaan johonkin tiimiin.

  Mutta se miten hän pääsisi sisälle työyhteisöön onkin sitten toinen juttu. Ei juurikaan ole puhunut muille. Ja työyhteisön vahvat ekstrovertit henkilöt lannistavat hänen mielensä työkavereina.

  Ihan tässä tuntee olevansa suuren edessä kun haluaisi näyttää tälle nuorelle että työ on sinun mutta sisäänpääsy voi olla vaikeaa jos nämä sosiaalisuutta korostavat kollegat ovat jo luoneet luuserin mielikuvan ja sen sanovat pomolle.

  Mutta jos en minä pidä meikäläisten puolta niin kuka sitten?

  Etenkin kun hän pärjää asiakkaiden ja omaisten kanssa erittäin hyvin. Eli itse työ kyllä onnistuu hyvin mutta se perhanan small talk ja itsensä markkinointi että pääsee sisälle ja vakuuttaa kollegat. Jaa sittenhän sitä voi hakeutua syömään eri aikaan kuin muut ja tuntuu joskus että tehdä kaiken omalla tavalla.

  Eli on aloja joissa pärjätään paremmin kuin hyvin mutta niihin pääsy voi olla kiven takana kun olemme mitä olemme. Pitäisi osata feikata alussa enemmän ja sitten hävitä takariviin.


  Ilmoita tämä viesti
  Ylös 
   Profiili Lähetä yksityisviesti  
  Vastaa lainaamalla  
  Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
   
  Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 66 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

  Etusivu » Yleiskeskustelu » Yleiskeskustelu


 • Paikallaolijat

  Rekisteröityneet käyttäjät:
  Bing [Bot]

   
   

   
  Voit kirjoittaa uusia viestejä
  Voit vastata viestiketjuihin
  Et voi muokata omia viestejäsi
  Et voi poistaa omia viestejäsi
  Voit lähettää liitetiedostoja.

  Etsi tätä:
  Hyppää:  
  Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com