Harrastuksista

Keskustelua harrastuksista.
70degreesofpicture
Viestit: 2
Liittynyt: 17.03.2019 21:22
Viesti:

Re: Harrastuksista

Viesti Kirjoittaja 70degreesofpicture » 15.06.2019 11:44

Täällä oli muitakin valokuvausta harrastava. Yönvarjo kertoi kuvaavansa filmille, respectiä tulee heti. Itse olin reilut parikymmentä vuotta kuvaamatta, mutta tuossa noin seitsemän vuotta sitten innostuin uudelleen.
Kuvaamisessa on se hyvä puoli, että voi olla yksin näreessä. Ei ole ketään ympärillä.
Luonto on minun temppelini, sen pylväät elävät.. sanoi joku, jota en nyt muista.
Aikoinaan tuli vaellettua enemmänkin, varsinkin nuorempana mutta nykyään olen sen verran hienopieru, että telttaan en enää mene. Varsinkin pidemmillä matkoilla nukun autossa ja tällöin on mukana (auto on ihan tavallinen perhefarmari) patja ja trangia, joten pärjään jossain metsäautotien nurkassa vaikka viikon.

Olen tuolla tavalla kierrellyt yksin pitkin pohjois-Ruotsia ja Norjaa ristiin rastiin.

Olen aina inhonnut juoksemista, mutta dementia hiihdosta (sauvakävely) kyllä tykkään. Saa mennä rauhassa ja paikat pysyvät auki. Joskus työn puolesta kun menee pitkin Suomea tulee mentyä hotellin salille, mutta se on kyllä enemmän fillarin polkemista.

Taide ja historian tutkiminen on myös erittäin kiinnostavaa. Taidenäyttelyissä tulee käytyä ja joskus jopa ostettua jotain järjettömän järkevää... Samoin museot tulee kyllä kierrettyä melkein kaupungissa kuin kaupungissa.

MaaOnVoimaa
Viestit: 18
Liittynyt: 12.01.2019 19:42
Viesti:

Re: Harrastuksista

Viesti Kirjoittaja MaaOnVoimaa » 17.06.2019 20:01

Mä tykkään kanssa napsia kuvia milloin mistäkin mikä inspiroi tai on jollain tavalla mieleenpainuva, kuvaan 99% kännykällä kun ei huvita kameraa raahata matkassa... :oops: Koulussa jonkun valokuvauskurssin kävin ja innostuin siitä. Olin joskus kova piirtämään ja askartelemaan ja muutenkin itseäni yritin ilmaista taiteellisesti mutta se on vaan unohtunut.

Urheilen aika paljon, käyn lenkillä, pyöräilen, hiihdän, rullaluistelen, kahvakuulaa heiluttelen, vedän leukoja, uintia harrastin joskus paljon mutta nykyään lähinnä kesällä ihan luonnonhelmassa kun alkoi kloorivesi tökkiä. Luonnossa liikkuminen ja kalastus on jees. Kokkailu on kivaa.

Autoja, koneita yms. ropaan ja talo ja piha remonttia teen joskus eli ihan yleismies hommaa. Suomea puhuva yleismies on katoavaa kansanperinnettä.
Hifiä olen harrastanut jo ihan nappulasta saakka, alun perin kiinnosti laitteiden räpläys mutta musiikin kuuntelu on ollut voiton puolella viime vuodet.
Luen kirjoja, ratkon sanaristikoita, oon google ja wikipedia addikti :geek:. Joskus tietokoneella ja pleikalla pelasin paljon mutta päätin lopettaa ja tehdä jotain edellä mainituista. Yksilölajeja melkeimpä kaikki, aiemmin en edes miettinyt koko asiaa.

Kareida
Viestit: 6
Liittynyt: 06.08.2019 08:19
Viesti:

Re: Harrastuksista

Viesti Kirjoittaja Kareida » 06.08.2019 09:18

Täällä kanssa yksi valokuvausharrastaja ilmoittautuu. Parikymmentä vuotta on kulkenut mukana matkassa. Nyt on myös muita taidemuotoja tullut taas mukaan eli piirtäminen/maalaus ja polttopiirustus. Muutenkin tuo puun käsittely on alkanut kiehtoa koko ajan enemmän.

Liikuntapuolella etusijalla on yllättäen yksilölajit eli hiihto, pyöräily ja lenkkeily. Tennis on ok tutussa seurassa, samoin sulkapallo. Joukkuelajit olisi liikunnallisuuden puolesta kiva, mutta se sosiaalisuuden tarve niissä ei taas nappaa yhtään.

Luonnossa liikkuminen on tärkeää ja kai sitä voi jonkinlaisena harrastuksenakin pitää. Vaeltaisin varmasti enemmän, jos ei olisi perhe- ja työrajoitteita. Valokuvaus onkin helppo yhdistää tähän.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija