Tulossa palveluita introverteille - osallistu kehittämiseen!

Tarinoita siitä, millaista on olla introvertti ekstroverttien maailmassa.
apila
Viestit: 8
Liittynyt: 05.06.2015 12:10
Viesti:

Tulossa palveluita introverteille - osallistu kehittämiseen!

Viesti Kirjoittaja apila » 11.06.2015 20:12

Hei,

olen Liisa, työpsykologi, psykoterapeutti ja itsekin introvertti. Olen päässyt työssäni seuraamaan läheltä monia introverttejä selviytymistarinoita ja joutunut omassakin elämässäni ratkomaan introverttinä elämisen ongelmatilanteita moneen kertaan. Nyt olen kehittämässä verkkokursseja ja työkirjoja, joiden tarkoituksena on helpottaa oman elämän- ja työtilanteen hahmottamista ja tarpeellisten muutosten aikaansaamista nimenomaan introvertin näkökulmasta ja introvertille istuvin keinoin.

Overlordin luvalla (kiitos!) haluaisinkin tässä vaiheessa pyytää tämän yhteisön apua. Haluan mahdollisimman hyvin tarjota keinoja niiden todellisten ongelmien, haasteitten ja oppimistarpeiden kohtaamiseen, joita teillä (meillä) introverttiyhteisön jäsenillä on elämässään. Kysymykset voivat tuntua siinä mielessä hassuilta, että samoista asioista on jo kirjoitettu paljon tällä foorumilla. Haluan kuitenkin käyttää ensisijassa sellaista tietoa, jonka olen saanut tätä nimenomaista tarkoitusta varten.

Pyytäisin sinua siis vastaamaan seuraaviin kysymyksiin. Jos et halua vastata foorumilla, voit lähettää vastauksesi myös sähköpostilla, liisa.uusitalo-arola@kolumbus.fi.

1. Oletko ennemmin a) ”perinteinen” vetäytyvä introvertti, b) joustavasti sosiaalinen ja omassa rauhassaan viihtyvä ambivertti, vai c) sosiaalisesti sopeutunut introvertti (sellainen joka voi vaikuttaa jopa ekstrovertilta, mutta kuormittuu voimakkaasti erityisesti ryhmätilanteissa)?
2. Missä tilanteissa tulet erityisen voimakkaasti tietoiseksi siitä että olet introvertti (tai että sinulla on introvertti puoli)? Miten introverttius silloin näkyy ja tuntuu?
3. Missä tilanteissa introverttius on tuntunut tulevan sinulle ongelmaksi tai esteeksi?
4. Miten olet asian ratkaissut? Mikä on toiminut parhaiten?
5. Mistä pidät eniten omassa introverttiudessasi?

On todennäköistä että kun saan vastauksia, esille tulee jälleen uusia kysymyksiä - niin että pysytellään kuulolla puolin ja toisin.

Jos haluat päästä mukaan testaamaan työkirjojeni ja kurssieni ei-vielä-ihan-valmiita versioita, niin lähetäthän minulle viestin sähköpostiin liisa.uusitalo-arola@kolumbus.fi. Näin saat muutenkin ensimmäisten joukossa tiedon tulossa olevista palveluista.

Samasta osoitteesta voi kysyä lisätietoja kaikesta muustakin asiaan liittyvästä.

Lämpimät kiitokset jo etukäteen.

Liisa Uusitalo-Arola, PsyL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija