Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Keskustelualue    Käyttäjät   Etsi    UKK

Etusivu » Introversio » Kokemuksia
 • Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 7 viestiä ] 
  Kirjoittaja Viesti
   Viesti Lähetetty: 04.01.2018 10:41 
  Poissa

  Liittynyt: 02.01.2018 10:46
  Viestit: 4
  Hei. olen 41-vuotias korkeakoulun käynyt mies, työelämässä oltu jo parikymmentä vuotta. En ole tähän päivään mennessä pystynyt olemaan rentona työpaikan yhteisissä sosiaalisissa hetkissä, kuten lounas- ja kahvitauoilla > välttelen niitä.

  Tämä on erityisen rasittavaa, koska meidän firmassa ne ovat hyvin tärkeä osa työkulttuuria -ja on ne ollut muissakin firmoissa. Olen käynyt terapiat, syönyt mielialalääkkeitä ja ties mitä, ja kuullut sata kertaa että "pitäisi altistaa" itsensä. Helpommin sanottu kuin tehty. Ainoa, mikä tuo helpotuksen, on rauhoittavat lääkkeet. Niitä ei tosin viitsi oikein koko aikaa syödä. Tilanne on helpompi, jos porukkaa on vähemmän.

  Tilannetta ei helpota se, että mulla on todettu lievä dystonia > pää hiukan tärisee ja kiertyy oikealle ja onpa ad(h)d.kin diagnosoitu.

  Onko kohtalotovereita?


  Ilmoita tämä viesti
  Ylös 
   Profiili Lähetä yksityisviesti  
  Vastaa lainaamalla  
   Viesti Lähetetty: 04.01.2018 12:35 
  Poissa

  Liittynyt: 18.08.2016 07:46
  Viestit: 89
  Vastaavaa epämukavuutta olen tuntenut itsekin ruokailutilanteissa, mutta ehkä osin toisesta syystä. Erikoisruokavalioni takia en voi syödä samaa ruokaa kuin toiset. Joten olen kokenut ahdistavana mielenkiinnon eväitäni kohtaan. Ei vaan jaksa sitä Mitä sinä voit sitten syödä -keskustelua yhä uudestaan ja uudestaan.

  Mutta myös se hälinä siinä ympäristössä saa minut väsymään ihan liikaa joten en siksi pääsyynä halua töissä syödä ollenkaan. Niin, ihan omastakin halusta syön ennen työhönlähtöä sen verran että nälkä tulee vasta viimeisellä työtunnilla ja harvoin haittaa silloinkaan muuta kuin jos on hiljaista toimistotyötä, palaverejä tai koulutusta.

  Mutta siis tuo epämukavuus ympäristön suhteen johon luen kanssaihmiset on oikeasti suurin syy miksen halua osallistua muille niin tärkeä päivän kohokohtaan.


  Ilmoita tämä viesti
  Ylös 
   Profiili Lähetä yksityisviesti  
  Vastaa lainaamalla  
   Viesti Lähetetty: 04.01.2018 16:15 
  Poissa

  Liittynyt: 03.01.2018 21:58
  Viestit: 4
  Ei varsinaisesti työpaikka mutta koulu,yhtä he*vettiä ku n.50 ekstroverttiä hilluu ympärillä ja niitä on pakko sietää klo.9-15 ma-pe.Pahimpia pikkujoulut,leiri koulut,juhlat yms.Mulla on pari kertaa ollut ongelmia 'lintsaamisesta' kun on vaan ollut pakko häipyä esim.viime pikkujoulujen piiri tanssista.


  Ilmoita tämä viesti
  Ylös 
   Profiili Lähetä yksityisviesti  
  Vastaa lainaamalla  
   Viesti Lähetetty: 19.01.2018 21:15 
  Poissa
  Avatar

  Liittynyt: 01.10.2017 12:59
  Viestit: 7
  Kipuilen saman homman kanssa töissä. Velvollisuudentunnosta välillä pitää näyttäytyä tauoilla, mutta ihmisten ja hälinän väärä saa vain väsyneeksi ja vihaiseksi.

  Pyrin syömään lounaani yksin työpaikalla, valtaosa käy ulkona syömässä. Jos pöytään tulee 1-2 henkilöä, oleskelu on vielä siedettävää, joskus jopa mukavaa.


  Ilmoita tämä viesti
  Ylös 
   Profiili Lähetä yksityisviesti  
  Vastaa lainaamalla  
   Viesti Lähetetty: 20.01.2018 09:59 
  Poissa

  Liittynyt: 18.08.2016 07:46
  Viestit: 89
  Pitäisi kyseenalaistaa tuota koulujärjestelmää että kuinka se suosiikaan juuri ekstroverttiyttä. Liian hauskaa olisi omat koulut meikäläisille kun pitäisi sen sijaan integroida kaksi eri tyyppiä toimimaan yhdessä.

  Muistan kyllä että tuli pienellä porukalla hakeuduttua syrjään hakemaan rauhaa. Ja ruokailut olivatkin yhtä helvettiä.

  Ja omalla kohdallani työkuviot tulevat lähiaikoina muuttumaan yksikkömme siirtyessä pääpaikalle hometalon uumeniin.... eli käytän sisäilmaongelmakorttia jatkossa hanakasti. Päästäkseni pois kellarista ja hälinästä.

  Onneksi työni luonne on edelleen pääpainoltaan asiakaskäynnit ja matkat kohteesta toiseen. Joten toimistossa käyntejähän ja taukoja tämä nyt koskee.


  Ilmoita tämä viesti
  Ylös 
   Profiili Lähetä yksityisviesti  
  Vastaa lainaamalla  
   Viesti Lähetetty: 31.01.2018 13:33 
  Poissa

  Liittynyt: 17.03.2015 20:09
  Viestit: 69
  Rasittaa muakin noi pakolliset sosialisointihetket. Meidän firmassa on onneksi paljon melko introvertteja insinöörejä töissä, niin kahvi- ja ruokatauot ei siksi ole kovin pahoja, koska voin syrjäytyä rauhassa kännykän ääreen jos siltä tuntuu, eikä muita asia juurikaan ihmetytä.

  Päinvastainen tilanne onkin sitten, kun tulee asiakkaita käymään palavereissa, missä meikäläisen pitäisi olla äänessä, tai edes keskittyä keskusteluun, mikä on todella vaikeaa kun ajatukset tuppaa jatkuvasti lähteä harhailemaan kymmenille sivupoluille. Palavereiden jälkeen onkin voimat poikkeuksetta aivan lopussa, varsinkin jos osa vieraista on ollut kovia hölöttämään. Pahimmillaan palaveri on kestänyt yli 5 tuntia, minkä päätteeksi särkee jo päätäkin mukavan paljon. :roll:


  Ilmoita tämä viesti
  Ylös 
   Profiili Lähetä yksityisviesti  
  Vastaa lainaamalla  
   Viesti Lähetetty: 01.02.2018 05:55 
  Poissa

  Liittynyt: 18.08.2016 07:46
  Viestit: 89
  Hoitoalalla opiskelijoita tulee viikoiksi työssäoppimaan. Ei siis mitään Tet-tiläisiä vaan näyttötutkintoa varten.

  No, minulle napsahti opiskelijan ohjaus vaikken ole ollut tässä toimipaikassa kuin vuoden enkä tunne itsekään hallitsevan hommia. Tai juuri kun alkaa joskus tuntea hetkellisesti hallitsevan.... sopiikin siinä sitten kulkea opiskelijan kanssa. Poissa on asiakkaiden väliset omat hetket ajomatkoilla.

  No, aina voi syyttää myös lentsua joka on minua nyt vaivannut useamman viikon. Eli tuskin sekään helposti poistuu kun jatkuvaa vääntöä.

  Eli kohdallani on nämä pakolliset sosiaaliset lisääntyneet tällä viikolla. Ja omaa tilaa en saa työaikana kuin sen ajan kenties kun opiskelija on ruokalassa syömässä.


  Ilmoita tämä viesti
  Ylös 
   Profiili Lähetä yksityisviesti  
  Vastaa lainaamalla  
  Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
   
  Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 7 viestiä ] 

  Etusivu » Introversio » Kokemuksia


 • Paikallaolijat

  Rekisteröityneet käyttäjät:
  Ei rekisteröityneitä käyttäjiä

   
   

   
  Voit kirjoittaa uusia viestejä
  Voit vastata viestiketjuihin
  Et voi muokata omia viestejäsi
  Et voi poistaa omia viestejäsi
  Voit lähettää liitetiedostoja.

  Etsi tätä:
  Hyppää:  
  Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com