50v suurperheen äiti kaipaa ystävää

Kaikki ihmissuhteisiin liittyvät aiheet.
Simppu

50v suurperheen äiti kaipaa ystävää

Viesti Kirjoittaja Simppu » 01.07.2018 21:29

Kokeilempa tätäkin kautta, josko saisin samanhenkistä nais-puolista ystävää.
Haluan jakaa tuntemuksiani ja ajatuksiani.

Ikää kertynyt jo 50 ja näillä vuosilla vaikeampaa saada ystäviä kuin nuorena. Kun kuitenkin perhe ja työ vievät aika paljon aikaa, niin ei samalla tavalla jaksa ja kerkeä juosta harrastamassa ja jotenkin iän myötä tullut aremmaksikin ihmisten kanssa.

Tunnen tulevani usein väärin ymmärretyksi, sanompa asiat mitenkä päin tahansa.Tekisi mieli joskus kysyä joltakin, haluaisiko hän olla ystävä, mutta ei vain uskalla. On vain tullut pettyneeksi ihmisiin tarpeeksi usein, että parempi "katsoa, kuin katua". Sitä en myöskään ymmärrä, että jos joku väittää itseään ystäväksi, niin aikaa ei vain tunnu löytyvän. Edes pienen puhelun vertaa, näkemisestä puhumattakaan. Tosin nykyisin voi yhteyttä pitää sähköpostillakin tai tekstiviesteillä :D . Silloin kun viimeksi sain ystävän, kirjoitettiin ihan oikeita kirjeitä ;) . Että aikaa vierähtänyt ja vuosia kulunut.
Harrastelen käsitöitä ja lukemista. Musiikkia kuuntelen, kun kohdalle sattuu. Kielten opiskelukin olisi kivaa, mutta siinä on omanlaisensa haasteet.
Viihdyn kylläkin tosi hyvin itsenikin seurassa, mutta joskus ahdistaa, kun ei voi kellekkään valittaa väsymystään ja saada hyväksyntää tai hihkua iloaan ilman arvostelua.Jos siellä joku sattuisi olemaan "minuakin varten", niin olisi kiva tutustua :roll: . marttamaria868@gmail.com

Päiviläinen

Re: 50v suurperheen äiti kaipaa ystävää

Viesti Kirjoittaja Päiviläinen » 27.07.2019 14:33

Hei 50 v suurperheen äiti, kirjoituksesi kolahti. Täällä jotain hyvin vastaavaa. Toivottavasti viesti tavoittaa Sinut.
Kirjoittele!!!
Ystävällisesti tervehtien Päivi
paivi.luotonen(ättä)gmail.com

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija