Testaa oletko introvertti -kyselyn tulokset

Mitä tahansa yleistä, jolle ei ole omaa aluettansa.

Mikä olet luonteeltasi kyselyn perusteella?

Voit valita 1 vaihtoehdon

 
 
Näytä tulokset

harmony
Viestit: 4
Liittynyt: 29.01.2014 21:49
Viesti:

Re: Testaa oletko introvertti -kyselyn tulokset

Viesti Kirjoittaja harmony » 29.01.2014 21:58

18/20 tai 20/20 koska muutama kohtaa vastausvaihtoehdot vähän riippuvat tilanteesta,,,
Anyway, vaikeaa selittää oloaan tuloksen jälkeen. Hieno juttu on se, että olen sittenkin ihan normaali ihminen, kiitos introvertit.net ja foorumilaisten kirjoitukset.

ronja
Viestit: 7
Liittynyt: 06.02.2014 01:08
Paikkakunta: Pirkanmaa
Viesti:

Re: Testaa oletko introvertti -kyselyn tulokset

Viesti Kirjoittaja ronja » 06.02.2014 15:07

:) 19/20 !!! Aika kummaa tosiaan, että piti kymmenet vuodet elää tällaisena outona lintuna..tuntien tunnetta, että ei kuulu joukkoon A.. Karjalainen puoleni minussa huutaa välillä ihmisten joukkoon..vaan mitä kauemman ja isommassa/äänekkäämmässä porukassa oon..sitä enemmän kaipaan palautumista ja omaa rauhaa (jopa useta päiviä)..Kun on iso suku, ovat jhlat ja tapaamiset usein voimia koettelevia..Joskus multa kysytään olenko viluinen tai jotain..kun joudun hautaamaan kasvot käsiin ja päästä edes hetkeksi suojaan hälinältä..sisälle omaan maailmaani.. Voin nyt vapautua, kun tajuan, että en ehkä olekkaan vajavainen..vain erilainen.. Vasta kun sisareni oli lukenut ertyisen herkistä ihmisistä, joihin ehdottomasti kuulun..tajusin myös (vasta eilen) tämän introverttiudenkin itsestäni.. Näillä nyt mennään... 8-) t.ronja

Passepartout

Re: Testaa oletko introvertti -kyselyn tulokset

Viesti Kirjoittaja Passepartout » 20.02.2014 15:33

18/20. Myers-Briggsin testissä olen 100 % introvertti.

Passepartout

Re: Testaa oletko introvertti -kyselyn tulokset

Viesti Kirjoittaja Passepartout » 20.02.2014 15:35

Passepartout kirjoitti:18/20. Myers-Briggsin testissä olen 100 % introvertti.
Itse asiassa olen niin introvertti että mietin, eikö tällainen keskustelupalsta introverteille ole vähän epäintroverttiä? ;)

Vieras

Re: Testaa oletko introvertti -kyselyn tulokset

Viesti Kirjoittaja Vieras » 03.05.2014 21:46

Passepartout kirjoitti:
Passepartout kirjoitti:18/20. Myers-Briggsin testissä olen 100 % introvertti.
Itse asiassa olen niin introvertti että mietin, eikö tällainen keskustelupalsta introverteille ole vähän epäintroverttiä? ;)
Hah... hyvin sanottu "...epäintroverttiä".
Niin tai näin, tein testin ja tuloksena introvertti. Eipä tulos juuri yllättänyt.
Sellainen olen, välillä on tietty jossain tilanteissa suoriuduttava vaikka mistä
"pakkopullasta".

Piiskis
Viestit: 18
Liittynyt: 22.05.2014 14:14
Viesti:

Re: Testaa oletko introvertti -kyselyn tulokset

Viesti Kirjoittaja Piiskis » 23.05.2014 09:16

17/20, tosin pari kohtaa joihin vastasin ei, olivat hiukan tilanneriippuvaisia.

Puheluihin vastaaminen oli yksi "ei". Puhelimeni soi niin harvoin, että niihin harvoihin tuleviin puheluihin yleensä jaksan vastata. Toisaalta taas minulla jää joskus vahingossa ja toisinaan tarkoituksellakin se luuri jonnekin, mistä en sen sointia edes kuulekaan. En koe jatkuvaa tavoitettavissa oloa mitenkään kovin välttämättömänä.

Joo ja joskus kyllä möläytän ajattelemattomiakin suustani, joskin aika harvoin.

Keskeneräisten töiden näyttäminen ei ole mikään ongelma minulle.

Keskittymisen kyky on tilanneriippuvainen, joten olisin voinut vastata yhtä hyvin kyllä kuin ei, mutta vastasin kuitenkin kyllä, koska useimmiten pystyn siihen. Lukemaan kykenen esimerkiksi oikeastaan melkein missä hälyssä vain, halutessani.

On kyllä huojentavaa tietää ettei ole ainoa omituinen vaan että meitä on paljon muitakin...

excuse me
Viestit: 11
Liittynyt: 16.07.2014 18:32
Viesti:

Re: Testaa oletko introvertti -kyselyn tulokset

Viesti Kirjoittaja excuse me » 16.07.2014 18:48

Tulos 15/20, mikä hieman yllätti sillä kuvittelin olevani introvertimpi. Minussa on siis ilmeisesti hieman myös ekstroverttiä, sillä esim. kohtaan 15 vastasin ei, sillä läheskään aina ulkona ihmisten seurassa oleminen ei väsytä minua, vaan saan siitä energiaa. Tosin ei aina, eikä läheskään aina. Toisinaan se on hyvinkin uuvuttavaa. Samoin kohta 17, puuhailen mieluummin koko viikonlopun jotain kuin makoilen toimettomana. Ja kohta 19, en pysty keskittymään helposti, tarvitsen keskittymiseen omaa rauhaa. Ja sitten oli vielä muutama muu johon vastasin ei. Mutta selkeästi enemmän siis introvertti.

noppa
Viestit: 2
Liittynyt: 29.07.2014 23:09
Viesti:

Re: Testaa oletko introvertti -kyselyn tulokset

Viesti Kirjoittaja noppa » 29.07.2014 23:21

Tulos ei niinkään yllättävä 18/20, briggsin testikin näytti 100% introverttiä ;)

Slash
Viestit: 1
Liittynyt: 03.08.2014 00:02
Viesti:

Re: Testaa oletko introvertti -kyselyn tulokset

Viesti Kirjoittaja Slash » 17.08.2014 03:41

14/20. Uskoisin että olisin paljon introvertimpi jos en olisi itse halunnut kasvaa ekstrovertimpään suuntaan. Toisaalta koulukiusaaminen ja siitä johtuva syrjäytyminen veivät minua paljon introvertinpään suuntaan. Onkohan niin, että ihminen on syntyessään tyhjä taulu. Huomaan kyllä itsessäni helposti molempia piirteitä ja kyselyyn vastaaminen oli varsin hankalaa, koska joissakin tilanteissa toinen vaihtoehto olisi ollut parempi kuin toinen. Ystävystyminen on ollut aina minulle hankalaa, koska en ole koskaan oikein pystynyt luottamaan kunnolla kehenkään ehkä johtuen kiusaamisesta ja sisäänpäinsuuntautuneista vanhemmistani, jotka eivät kyselleet murheitani lapsena. Tulin lapsena usein petetyksi kaverien toimesta. Sitten ekstrovertimpi isosiskoni painosti minua paljon ekstrovertimpään ja "normaalimpaan" suuntaan. Olin todella masentunut nuoruudessani, koska tuntuu että minua venytettiin joka suuntaan eikä minua kannustettu tekemään sitä mitä olisin oikeasti halunnut tehdä. Lisäksi minulle ei tuotu oikein vaihtoehtoja ja olin paikalleen jämähtänyt. Nykyään kyse ei ole oikeastaan siitä että uskaltaisinko mennä puhumaan ihmisille, mutta tunnen sen varsin turhana koska ympärilläni on aika paljon harmaata massaa ja minun erilaisuudestani ei pidetä. Tarkennuksena ympärilläni on varsin konservatiivista porukkaa ja liberaalit ajatukseni herättävät pahennusta. Vähän aikaa sitten olin erittäin individiualistinen ja olen kyllä vieläkin vähäsen. Toivon että löytäisin samantyylisiä ihmisiä, joiden kanssa voisi ystävystyä...

pampula
Viestit: 9
Liittynyt: 22.11.2014 18:31
Paikkakunta: Perämetsä
Viesti:

Re: Testaa oletko introvertti -kyselyn tulokset

Viesti Kirjoittaja pampula » 23.11.2014 13:14

19/20

Löysin tänne sivustollesen seurauksena, että ihmettelin aina kuinka töissä yhden ja saman ihmisen kanssa on niin uuvuttavaa työskennellä. Hän on varmastikkin vahva ekstrovertti. Puhuu lakkaamatta ja selvästikkin rakastaa ääntään. Kaikki ajatuksensakin kertoo ääneen, toisin kuin minä.
Tämä selittää monta asiaa, ja kiva kun löytää samankaltaisia ihmisiä kuin itse on...en olekaan ehkä enää se friikki. :)

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 2 vierailijaa