Sivu 1/1

Juhannus

Lähetetty: 26.06.2016 18:31
Kirjoittaja Bella-
Mitenkäs palstalaisten juhannus on mennyt? Viihdyitkö porukassa vai nautitko vain omasta seurastasi? :)
Täällä yritetään palautua normaaliin päivärytmiin, hieman jos väsyttää..
4 päivää perheen kanssa ja vaikka olikin mukavaa, niin luoja auta tätä olotilaa nyt. Eikä edes alkoholia tullut otettua, vaikka tästä "krapulasta" voisi niin päätelläkin.
Varmaan menee ensi viikko ihan pimennossa, rutiinilla vaan työt tehdyksi niin jos sitä sitten vapaapäivänä osaisi jo levähtää kunnolla.. :roll:

Re: Juhannus

Lähetetty: 27.06.2016 17:56
Kirjoittaja Tihku
Juhannus meni ihan mukavasti miehen ja äidin kanssa mökillä touhuillessa. Kaikki ovat enemmän kallellaan introvertin suuntaan, joten oli varsin rauhallista. Silti kolme vuorokautta oli ihan riittävä annos.

Löydettiin myös kesän ensimmäiset kantarellit!

Re: Juhannus

Lähetetty: 27.06.2016 19:11
Kirjoittaja Inutile81
Juhannuksen vietin ihan yksikseni kotona ja nautin kun naapuripihalta ei kuulunut lasten huutoa koko päivää. Ei sillä, että mua kukaan olisi mihinkään edes kutsunut :D

Re: Juhannus

Lähetetty: 27.06.2016 19:55
Kirjoittaja Vieras
Niin kauan meni juhannus hyvin ennen kuin porukkaa tuli enemmän kuin neljä mun lisäksi..ahdistaa ja tulee sekava olo kun on niin paljon häiritseviä ärsykkeitä. Puhuminen ei onnistu ja olen huono lässyttämään jonnin joutavaa. Miten ihmeessä joku voi nauttia sellaisesta päivästä toiseen? Kyllä tästä kestää toipua hetken..varmaan mukava taas päästä hitsaamaan ja olla keskenään maskin alla muilta piilossa ;)

Re: Juhannus

Lähetetty: 01.07.2016 11:37
Kirjoittaja Varjotar
Eipä siitä jäänyt käteen mitään kummoista. Miehen kanssa vietettiin seki pari päivää.

Re: Juhannus

Lähetetty: 01.07.2016 18:07
Kirjoittaja Mawerick
Vaimo oli kavereidensa kanssa muualla, mä kissan kanssa kotona. Mitä nyt kävin porukoilla autoa vähän remppaamassa. Oli oikein rentouttava juhannus :lol: