Introvertit ja henkinen elämä (kirjoittanut GamesBX)

Mitä tahansa yleistä, jolle ei ole omaa aluettansa.
Avatar
GamesBX90
Viestit: 1
Liittynyt: 12.09.2019 03:19
Viesti:

Introvertit ja henkinen elämä (kirjoittanut GamesBX)

Viesti Kirjoittaja GamesBX90 » 12.09.2019 03:42

Hei kaikki, ei hätää tästä aiheesta, menen suoraan.
Löydätkö itsesi introvertti vai et? Tutkimuksen mukaan introvertit eivät ole pelkästään yksin olemisen pelkää kommunikoida. Mutta ihmiset haluavat silti käydä tungosta hauskaa, nauraa ja pitää hauskaa ulkona, mutta sisällä he ovat erittäin stressaavia ja stressaavia. Sama tilanne on, että he tapaavat muukalaisia, mutta he katsovat jatkuvasti puhelinta tai jättävät tietoisesti huomion muualla, koska he eivät tiedä miten aloittaa uudesta henkilöstä.
 He voivat myös olla erittäin hyviä, erittäin hyviä ryhmätyössä tai väkijoukkojen kanssa puhumisessa, mutta seurusteluun liittyessä heidän on vaikea puhua, näyttävät siltä, ​​että he eivät tiedä mitä tehdä, mutta mitä he osaavat parhaiten työtä.
 He ovat ihmisiä, joilla on helppo tasapainottaa elämäänsä, ja niitä on erittäin vaikea ravistaa, koska he usein uskovat itseensä, eivätkä luota moniin muihin ihmisiin, joten he työskentelevät myös itsenäisesti tiimityötä.
 On myös ihmisiä, jotka tietävät mitä he haluavat, ovat riippumattomia kustakin ajatuksesta, ja tietysti he suunnittelevat kaikki ajatellut asiat yksityiskohtaisesti ja yksityiskohtaisesti, mikä saa heidät tuntemaan olonsa turvalliseksi. turvallisempaa kaikessa.
 Muiden kiireellisyyden sijasta he valitsevat kevyen rentoutumisen päivän. Ota syvä, pitkä uni. Oli se vain siemaillen kuppi kuumaa teetä tai kävelemässä katsomassa auringonnousua, he eivät halua häiritä ketään, he tekevät sen itse.
 Minäkään. Sen sijaan, että menisin jonnekin kaupunkiin viikonloppuisin, päätin pelata online-pelejä. Ei vain tappaakseni aikaa, jota pidän siitä, vaan maailman itsessään. Siellä oli puita, kukkia, musiikkia, vettä ja jopa kaukaisia ​​ystäviä, mutta se teki minut aina onnelliseksi. Tuo maailma on upea laiskalle, joka menee ulos kuin minä, haluaa elää turvallisessa maailmassa, mutta tunnen silti sen maailman ja näiden muiden outojen ystävien ihmeellisyyden. Rakastan sitä. Se on osa elämääni.

Lähde: GamesBX.tk

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija