Sarjojen maratonkatselu

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Sarjojen maratonkatselu

Sarjojen maratonkatselu

Kirjoittaja Overlord » 09.06.2018 23:39

Tämä on ilmeisesti Suomessakin nousemassa jo ihan ilmiöksi asti pienen piirin harrastuksesta. Itsehän siis olen katsonut aika lailla kaikki katsomisen arvoiset sarjat Netflixin/HBO:n/Amazonin tarjonnasta, ja lähes aina tulee katsottua jopa kokonaisia kausia kertaistumalta (esim. brittisarjat). Jatkuvajuoniset sarjat yksinkertaisesti ajoivat viimeistään 2010-luvulla elokuvista ohi tarinaformaattina pidemmän keston ansiosta (2 h aikaa kertoa tarina vs. 24 h). Suuremmat budjetit parempine näyttelijäsuorituksineen ja erikoistehosteineen myös varmistavat sen, että sarjoihin on entistä helpompi liimaantua kiinni.

Olettaisin, että etenkin täältä löytyy muitakin maratonkatselijoita. Eli siis, varaatteko itsellenne aikaa katsoa kiinnostavaa sarjaa kerralla reilustikin, vai katsotteko mieluummin jakson silloin, toisen tällöin?

Maratonkatselijoiden tapauksessa myös: Mitkä sarjat ovat yksinkertaisesti vain pakottaneet katsomaan seuraavan episodin heti perään niin kauan kunnes koko kausi on katsottu? Esimerkkinä itseltäni käyköön vaikkapa Netflixin Making a murderer. En olisi uskonut että dokumentti voi koukuttaa niin pahasti. Oli vain pakko katsoa mitä seuraavaksi tapahtuu jopa yöunien kustannuksella...

Ylös