Harrastuksista

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Harrastuksista

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja Yabby » 17.10.2019 22:14

Soitan aika montaa instrumenttia. Mm. pasuunaa olen soittanut muutamalle levyllekin. Introverttiuden lisäksi olen addiktiivinen ja saatan jumiutua/paneutua johonkin musiikkiin ja/tai soittimeen todella syvällisesti ja kauan. Soitan bändeissä, mutta aika kuluu pääasiassa yksin soittimen kanssa. Bändeissä huomaan usein olevani se, joka tahtoisi kehittyä ja kehittää bändiä muiden tyytyessä nykytilaan. Olen Spotify'n suurkuluttaja.

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja Arpeggio » 02.09.2019 19:36

Mä harrastin valokuvausta aikanaan kymmenisen vuotta, Ensin luontokuvia, mutta sitten löysin katukuvauksen, joka vei joksikin aikaa mennessään ihan täysillä. Se oli yllättävän mukavaa, kun pystyi piiloutumaan kameran taakse, mutta samalla oli ihmisvilinän keskellä ja tavallaan myös "keskipiste", mutta samalla en kuitenkaan ollut ihmisten keskellä, koska aiheeseen joutui keskittymään niin kovasti, että olin käytännössä yksin omassa maailmassani.

Nykyään harrastan musiikkia. kitaran ja vähän basson soittoa, soitinrakennusta, sekä yritän kirvoittaa nuoruuden lyriikan(biisien sanat) kirjoitustaidon takaisin.
Uutena harrastuksena on tullut into oppia kirjoittamaan käsikirjoituksia. Mahtavaa kun voi luoda tavallaan itse koko maailman.
Nuorena ehkä omituisin harrastus(uskon, että olin tällöin kaikkein stressantunein, kun silloin ei mitään introvetismiä tunnettu ja asenteet "yksin viihtyviä" kohtaan oli melko voimat uuvuttavaa) oli uuden kielen keksiminen tai sen yritys :D

Joukkuelajeista olen yrittänyt judoa, painia, karatea, mutta niistä ei oikein tule mitään kun vieraitten ihmisten kanssa halailu ja nujakointi ei oikein ole toimiva ratkaisu nuorena ja nyt vanhana budot on auttamatta turha aloittaa :( joten päädyin urheilussakin yksilölajeihin, punttisali, säkki-nyrkkeily ja hölkkä.

Olen aina kuitenkin harrastanut jotain, mutta kaikki on ollut lähes aina yksilölajeja ja usein vieläpä sellaisia, joita ei muut tutut pahemmin harrasta.

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja Kareida » 06.08.2019 09:18

Täällä kanssa yksi valokuvausharrastaja ilmoittautuu. Parikymmentä vuotta on kulkenut mukana matkassa. Nyt on myös muita taidemuotoja tullut taas mukaan eli piirtäminen/maalaus ja polttopiirustus. Muutenkin tuo puun käsittely on alkanut kiehtoa koko ajan enemmän.

Liikuntapuolella etusijalla on yllättäen yksilölajit eli hiihto, pyöräily ja lenkkeily. Tennis on ok tutussa seurassa, samoin sulkapallo. Joukkuelajit olisi liikunnallisuuden puolesta kiva, mutta se sosiaalisuuden tarve niissä ei taas nappaa yhtään.

Luonnossa liikkuminen on tärkeää ja kai sitä voi jonkinlaisena harrastuksenakin pitää. Vaeltaisin varmasti enemmän, jos ei olisi perhe- ja työrajoitteita. Valokuvaus onkin helppo yhdistää tähän.

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja MaaOnVoimaa » 17.06.2019 20:01

Mä tykkään kanssa napsia kuvia milloin mistäkin mikä inspiroi tai on jollain tavalla mieleenpainuva, kuvaan 99% kännykällä kun ei huvita kameraa raahata matkassa... :oops: Koulussa jonkun valokuvauskurssin kävin ja innostuin siitä. Olin joskus kova piirtämään ja askartelemaan ja muutenkin itseäni yritin ilmaista taiteellisesti mutta se on vaan unohtunut.

Urheilen aika paljon, käyn lenkillä, pyöräilen, hiihdän, rullaluistelen, kahvakuulaa heiluttelen, vedän leukoja, uintia harrastin joskus paljon mutta nykyään lähinnä kesällä ihan luonnonhelmassa kun alkoi kloorivesi tökkiä. Luonnossa liikkuminen ja kalastus on jees. Kokkailu on kivaa.

Autoja, koneita yms. ropaan ja talo ja piha remonttia teen joskus eli ihan yleismies hommaa. Suomea puhuva yleismies on katoavaa kansanperinnettä.
Hifiä olen harrastanut jo ihan nappulasta saakka, alun perin kiinnosti laitteiden räpläys mutta musiikin kuuntelu on ollut voiton puolella viime vuodet.
Luen kirjoja, ratkon sanaristikoita, oon google ja wikipedia addikti :geek:. Joskus tietokoneella ja pleikalla pelasin paljon mutta päätin lopettaa ja tehdä jotain edellä mainituista. Yksilölajeja melkeimpä kaikki, aiemmin en edes miettinyt koko asiaa.

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja 70degreesofpicture » 15.06.2019 11:44

Täällä oli muitakin valokuvausta harrastava. Yönvarjo kertoi kuvaavansa filmille, respectiä tulee heti. Itse olin reilut parikymmentä vuotta kuvaamatta, mutta tuossa noin seitsemän vuotta sitten innostuin uudelleen.
Kuvaamisessa on se hyvä puoli, että voi olla yksin näreessä. Ei ole ketään ympärillä.
Luonto on minun temppelini, sen pylväät elävät.. sanoi joku, jota en nyt muista.
Aikoinaan tuli vaellettua enemmänkin, varsinkin nuorempana mutta nykyään olen sen verran hienopieru, että telttaan en enää mene. Varsinkin pidemmillä matkoilla nukun autossa ja tällöin on mukana (auto on ihan tavallinen perhefarmari) patja ja trangia, joten pärjään jossain metsäautotien nurkassa vaikka viikon.

Olen tuolla tavalla kierrellyt yksin pitkin pohjois-Ruotsia ja Norjaa ristiin rastiin.

Olen aina inhonnut juoksemista, mutta dementia hiihdosta (sauvakävely) kyllä tykkään. Saa mennä rauhassa ja paikat pysyvät auki. Joskus työn puolesta kun menee pitkin Suomea tulee mentyä hotellin salille, mutta se on kyllä enemmän fillarin polkemista.

Taide ja historian tutkiminen on myös erittäin kiinnostavaa. Taidenäyttelyissä tulee käytyä ja joskus jopa ostettua jotain järjettömän järkevää... Samoin museot tulee kyllä kierrettyä melkein kaupungissa kuin kaupungissa.

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja Bombashaman » 04.12.2018 20:44

Harrastan lihaskuntoilua, pyöräilyä, kävelyä/vaeltamista, tietokoneella pelaamista, lukemista, leffojen ja sarjojen (esimerkiksi scifin, fantasian ja komedian) katsomista hyvän oluen tai viinin kanssa sekä lauta- ja roolipelaamista, joskin viimeistä ei täällä etelässä ole päässyt harrastamaan seuran puuttuessa. Toinen syy on ollut sosiaalisten tilanteiden pelko, josta nyt yritän päästä eroon tutustumalla samanlaisiin sieluihin ;)

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja pqpq » 18.11.2018 02:36

Itse aloittelin kotitreeneillä (penkki ja erinlaiset painot) noin vuoden ajan josta siirryin salille, joka ei kyllä ihan helppoa ollut kun mielessä oli vain että siellähän voi olla jopa muitakin ihmisiä :lol: Nyt kohta parisen vuotta siellä käynyt ja viihtynyt (kuulokkeet ja hyvä musa auttaa huomattavasti) . Jutustelemaankin "joutunut" minkä osannut ja mukavia ihmisiä siellä ovat!
Siitä rohkaistuneena aloittelin noin vuosi sitten kickboxingin ja täytyy myöntää ettei kaduta vaikka se lähteminen sinne harjoituksiin on vaikeaa kun joutuu olemaan tekemisissä ihmisten kanssa eritavalla kuin salilla, samalla huomannut että itseluottamus on noussut.

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja Vieras » 13.11.2018 03:01

Mä harrastan vähän kaikkea joista suurin osa tukee toisiaan: metsästän, kalastan ja teen vaelluksia lapissa, pitkänmatkan tarkkuusammuntaa, valokuvaan lähinnä luontoa ja eläimiä, maastoautoilu ja moottoripyöräily ja moottoreiden rakentaminen ja virittäminen on nekin mulle tärkeitä - pikkutarkkaa näpräämistä joka vaatii keskittymistä, mittaamista, laskemista ja suunnittelua. Paljon suunnittelua. Ja saa olla yksin rauhassa.

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja Zakarias » 12.03.2017 11:02

Kuntoilu (punnertamista ja kyykkyjä jne), aikido, lukeminen, maalaus, ajattelu ja kitaransoitto. Olen taas pitkästä aikaa alkanut kirjoittamaan tekstiä.

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja Q45 » 05.02.2017 23:01

Kokeilin hokutoryu jujutsua tässä viime syksyn ajan, mutta into siihen on vähän lopahtanut. Harmi, koska lajissa on niin paljon asioita mitkä kiinnostavat, mutta myös asioita mitkä itselleni pilaavat sen (ottelukeskeisyys, lyönnit, potkut ja muut hyökkäävät harjoitukset). Mieluiten treenaisin pelkästään niitä itsepuolustukseen liittyviä asioita, otteista vapautumista, kuntotreeniä jne.

Nyt hiljattain innostuin vokseligrafiikan tekemisestä. Siinä yhdistyy hyvin visuaalisuus ja avaruudellinen hahmotuskyky, mitkä on molemmat meikälle aika isoja juttuja. :)
MagicaVoxel

Ylös