Harrastuksista

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Harrastuksista

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja Bombashaman » 04.12.2018 20:44

Harrastan lihaskuntoilua, pyöräilyä, kävelyä/vaeltamista, tietokoneella pelaamista, lukemista, leffojen ja sarjojen (esimerkiksi scifin, fantasian ja komedian) katsomista hyvän oluen tai viinin kanssa sekä lauta- ja roolipelaamista, joskin viimeistä ei täällä etelässä ole päässyt harrastamaan seuran puuttuessa. Toinen syy on ollut sosiaalisten tilanteiden pelko, josta nyt yritän päästä eroon tutustumalla samanlaisiin sieluihin ;)

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja pqpq » 18.11.2018 02:36

Itse aloittelin kotitreeneillä (penkki ja erinlaiset painot) noin vuoden ajan josta siirryin salille, joka ei kyllä ihan helppoa ollut kun mielessä oli vain että siellähän voi olla jopa muitakin ihmisiä :lol: Nyt kohta parisen vuotta siellä käynyt ja viihtynyt (kuulokkeet ja hyvä musa auttaa huomattavasti) . Jutustelemaankin "joutunut" minkä osannut ja mukavia ihmisiä siellä ovat!
Siitä rohkaistuneena aloittelin noin vuosi sitten kickboxingin ja täytyy myöntää ettei kaduta vaikka se lähteminen sinne harjoituksiin on vaikeaa kun joutuu olemaan tekemisissä ihmisten kanssa eritavalla kuin salilla, samalla huomannut että itseluottamus on noussut.

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja Vieras » 13.11.2018 03:01

Mä harrastan vähän kaikkea joista suurin osa tukee toisiaan: metsästän, kalastan ja teen vaelluksia lapissa, pitkänmatkan tarkkuusammuntaa, valokuvaan lähinnä luontoa ja eläimiä, maastoautoilu ja moottoripyöräily ja moottoreiden rakentaminen ja virittäminen on nekin mulle tärkeitä - pikkutarkkaa näpräämistä joka vaatii keskittymistä, mittaamista, laskemista ja suunnittelua. Paljon suunnittelua. Ja saa olla yksin rauhassa.

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja Zakarias » 12.03.2017 11:02

Kuntoilu (punnertamista ja kyykkyjä jne), aikido, lukeminen, maalaus, ajattelu ja kitaransoitto. Olen taas pitkästä aikaa alkanut kirjoittamaan tekstiä.

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja Q45 » 05.02.2017 23:01

Kokeilin hokutoryu jujutsua tässä viime syksyn ajan, mutta into siihen on vähän lopahtanut. Harmi, koska lajissa on niin paljon asioita mitkä kiinnostavat, mutta myös asioita mitkä itselleni pilaavat sen (ottelukeskeisyys, lyönnit, potkut ja muut hyökkäävät harjoitukset). Mieluiten treenaisin pelkästään niitä itsepuolustukseen liittyviä asioita, otteista vapautumista, kuntotreeniä jne.

Nyt hiljattain innostuin vokseligrafiikan tekemisestä. Siinä yhdistyy hyvin visuaalisuus ja avaruudellinen hahmotuskyky, mitkä on molemmat meikälle aika isoja juttuja. :)
MagicaVoxel

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja mystik » 09.01.2017 23:24

Laskettelu, autojen rassaus, luonnossa liikkuminen, musiikin tekeminen, piirtäminen.. siinähän näitä. Kaikki ns. yksilölajeja. Joskus nuorempana pelasin jalkapalloa, mutta nykyisin en voisi kuvitellakaan harrastavani mitään joukkuelajia. Kaikki lajit missä on säännöt ei tunnu omilta.

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja maaku » 18.12.2016 17:48

Lenkkeilen koiran kanssa ja hoidan sitä, kuuntelen musiikkia ja käyn keikoilla, pelailen videopelejä (PS4 enimmäkseen ja Nintendo 3DS:llä joskus pokemonpelejä...), luen ja katson hyviä sarjoja, dokumentteja ja elokuvia. Tykkään myös leipoa ja laittaa ruokaa, uusia reseptejä on aina kiva kokeilla. Netissä tulee vietettyä aikaa lueskellen blogeja ja facebookin ryhmäkeskusteluita.

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja Taptiki » 01.12.2016 00:01

Nyt eläkkeellä ollessani pelaillen sulkapalloa kolmesti viikossa. Se pitää jäsenet vetreinä , pelaan kummallakin kädellä etten tulisi vain tois puoleiseksi. Suosittelen toisillekin.

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja Joni11223392 » 18.04.2016 23:27

Hei

Nyt keväällä tulee kuluneeksi 15 vuotta siitä kun aloitin jalkapallon pelaamisen. :)
Pelaan edelleen enkä tule ihan heti lopettamaan. :)

Harrastan edelleen myös sählyä. :)

Re: Harrastuksista

Kirjoittaja Tihku » 14.04.2016 20:25

Joo, on niitä. Ajoittain tuntuu, että liikaakin, ja mihinkään ei ehdi keskittyä niin hyvin kuin haluaisi.

Näin keväällä päällimmäisenä hyötykasvien kasvatus, kasvimaalla ja parvekkeella / sisällä. Sienestän ja marjastan ja jonkun verran kerään villivihanneksia. Niiden suhteen repertuaaria olisi kiva laajentaa, nyt on tullut ajan puutteen vuoksi kerättyä lähinnä nokkosta. Myös hyönteisten kasvatus kiinnostaisi. Ruoan kasvattaminen / keräily tuo luonnollisesti mukanaan säilönnän.

Käsityöt. Enimmäkseen neulon ja värjään lankoja luonnonväreillä.

Muita harrastuksia ovat valokuvaus, jooga, kävelylenkkeily, lukeminen, musiikin kuuntelu.

Ylös