Uusperhe

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Uusperhe

Re: Uusperhe

Kirjoittaja anuski » 07.04.2015 23:04

Ei ihan tuollaisenaan tilanne minulle kolahda mutta äitipuoleni ja hänen lapsena ovat ekstroverttejä pahimmasta päästä. Isäni asuu yli 600 kilometrin päässä joten kun vierailulle mennään niin mennään useammaksi päiväksi. Oma jaksaminen on välillä kortilla eikä sitä kukaan siellä ymmärrä. Itse sulkeudun huoneeseeni tai luen Aku Ankkoja olkkarissa omissa oloissani. Olen yrittänyt puhua asiasta, mutta kun sitä ei ymmärretä niin ei ymmärretä. Oletko yrittänyt puhua asiasta? Mitään neuvoja en kyllä oikein osaa antaa..

Uusperhe

Kirjoittaja tyhjyyys » 07.04.2015 14:49

Onko kenelläkään kokemuksia, miten introvertti voi oppia tulemaan toimeen uuden puolisonsa superextroverttien aikuisten lasten ja lastenlasten kanssa? Minä en yrityksistäni huolimatta tunnu kestävän heistä ketään 5 min pitempään, vaikka en sitä näytäkään. Mutta kun joku heistä on käymässä (ja vierailut ovat pitkiä ja intensiivisiä, yökyläily on heille ainoa muoto, jolloin "on nähty kunnolla")minulla on tunne, että pitää pästä pois, itku on koko ajan kurkussa. En tiedä, voinko koskaan hankkia yhteistä kotia uuden kumppanini kanssa, koska en haluaisi lähteä pois omasta kodistani sukulaisvierailujen aikana. Akut vaan tyhjenee hetkessä, en voi sille mitään.

Ylös