Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Keskustelualue    Käyttäjät   Etsi    UKK

Etusivu » Lähetä vastaus
Lähetä vastaus
Käyttäjätunnus:
Otsikko:
Viestin sisältö:
Kirjoita viestisi tähän. Viestissä voi olla maksimissaan 60000 merkkiä. 

Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
Fontin koko:
Fontin väri
Vaihtoehdot:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Käytössä
Älä salli BBCode:a
Älä salli hymiöitä
Älä käsittele linkkejä automaattisesti
Kysymys
Paljonko on kuusi kertaa seitsemän vähennettynä kahdella (vastaus kirjaimina)?:
Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
   
Liitetiedostot
Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.
Tiedoston nimi
Tiedoston kommentti
 
   
 

Otsikko - Mitä tehdä kun kaikki leimaa 'hulluksi'
Kirjoittaja Viesti
  Viestin otsikko:  Re: Mitä tehdä kun kaikki leimaa 'hulluksi'  Vastaa lainaamalla
En tiedä lohduttaako yhtään että olen iloinen että olet jo nuorena tietoinen itsestäsi. Olen kateellinen sillä vuosikymmeniä riistin itseltäni asioita ja aina vähän väliä väsyin kaikkeen ja oli mieli maassa. Ei masikseen asti mutta ainekset olisi siihenkin olleet.

Ympäristö hyväksyy jos näyttäisi ulospäin jämäkältä. Että tietää mitä tekee vaikkei tee kuin muut. Itse yritän aina tuoda kuitenkin hyväksyntää muiden valintoihin mutta tehdä selväksi ettei ole minun juttu. Näin yritän välttää ihmisten joutumisen puolustamaan omia kantojaan. Sitä sotaa kun sitten riittäisi taas.

Ymmärrän toisaalta muiden suhtautumista sinuun kun onhan ikäsi herkkään aikaan kuuluvaa jolloin sitä minä-kuvaa muutenkin on etsinyt. Pelkäävät sinun syrjäytymistä kaikesta. Mutten kyllä ymmärrä jos ei persoonallisuuttasi ymmärretä ammattilaisten osalta. Ehkä huoli sieltä on mihin ohjaudut.

Erakoituminen kiinnostaa meikäläisiä. Erityisesti jos on vielä erityisherkkä jolloin tuntuu ärsykemaailma hullun hommalta. Jonkinlainen pakottaminen varmaan pitää olla elämässä ettei oikeasti erakoidu. Itselläni katson riittävän kanssakäymiseksi työni joka on hoitoalalla maksimaalista työvuoron aikana. Joutuu enemmän kuin kymmenen kertaa pois mukavuusalueelta mutten koe halua vaihtaa ammattia vaan ehkä tämä on minun panostus olla ihmisten ilmoilla ja samaan aikaan tuntea tekevänsä merkityksellistä työtä jossa voin käyttää omia vahvuuksiani kiitos introverttiyden.

Ehkei ympäristö pidäkään sinua kahjona tai pelkää sinun tulevan kahjoksi vaan ovat huolissaan juuri syrjäytymisestä ja erakoitumisesta. Ympäristö jäisi ilman sinun vahvuuksistasi jos sellaisen tien valitsisit. Pitää löytää niitä omia juttuja ja pyrkiä sitten hyödyntämään niitä työelämässä. Löytää se oma paikka maailmassa ja etenkin balanssi elämässä jossa sopivasti käy pois mukavuusalueelta oli se sitten toisten mielestä riittävää tai ei.
Viesti Lähetetty: 12.01.2018 09:50
  Viestin otsikko:  Re: Mitä tehdä kun kaikki leimaa 'hulluksi'  Vastaa lainaamalla
Elelet vain elämääsi oman vapaan tahtosi mukaan , koirat haukkuvat ja karavaani kulkee.
Viesti Lähetetty: 11.01.2018 22:23
  Viestin otsikko:  Mitä tehdä kun kaikki leimaa 'hulluksi'  Vastaa lainaamalla
Ongelma on se että koulu,perhe,psykiatrit ja joka ikinen tyyppi leimaa mut jollain tavalla henkisesti häiriintyneeksi vaikken ole myönnän en ole tyypillinen 18 vuotias (en esim.omista älypuhelinta tai someta tai biletä tms.) muttei se kai oikeuta hullun titteliin? Miten saisin ihmiset uskomaan etten ole kahjo? Vai muutanko jonnekin erakolle sopivaan paikkaan? Olen kiinnostunu ja kiitollinen kaikista vastauksista.
Viesti Lähetetty: 11.01.2018 16:44
 
 

Etusivu » Lähetä vastaus


Hyppää:  
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com