Ääripään introvertti

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Ääripään introvertti

Re: Ääripään introvertti

Kirjoittaja Ärrä » 27.12.2017 22:39

Aika tuttua. Mahdotonta löytää naisseuraa, kun ei juttu luista...

Re: Ääripään introvertti

Kirjoittaja Petra » 24.04.2017 10:33

Parasta A-tyyppiä täälläkin ja samanlaiset kokemukset. Ei aloitekykyä. Joskus yrittänyt jotain mutta aina se peittynyt loppuvaiheessa tavalliseksi arkiseksi kohtaamiseksi sillä nämä tilanteet lähinnä työn puolesta.

Haluan pysytellä taka-alalla. Vihaan small talkia... no eikö se juuri ole ongelma uusiin ihmisiin tutustuessa?

Lisäksi en tunnistaisi toisen kiinnostusta. Huomaan sen tarkkailijana kyllä toisiin kohdistuneissa jutuissa mutta itseeni en takuulla. Joten melko suoraan pitäisi tulla ja ehkei enää tämä vanhentunut habitus muutenkaan sellaisia osakseen saakaan joten ehkä tunnistaisi jos jotain edes tulisi. Yritän ajatella etten tunnistaisi.

Olen vähän liian tyytyväinen yksinelämiseen että toiveet parisuhteesta ovat alkaneet haihtua eikä tosin edes varmaan koskaan olleet kovin isojakaan.

Re: Ääripään introvertti

Kirjoittaja cant » 23.04.2017 21:15

Aika lailla kuulostaa omalta ISTJ-A:n elämältäni tuo sun tarina. Itsekään en ole tehnyt aloitetta koskaan, mutta harrastukseni ansiosta joudun "ihmisten ilmoille" melko usein ja näin ollen minulle myös tullaan juttelemaan silloin tällöin. Yleensä tosin vain vastaan mitä kysytään ettei tarvitsisi keskustella sen enempää.

Olen myös miettinyt onko olemuksessani jotain miksi, vaikkapa kavereiden kanssa ollessani, minä olen yleensä viimeinen jolle mitään sanotaan, jos sanotaan. Voihan se olla että vaan jättäydyn taka-alalle alintajuntaisesti, eikä minua kyllä oikeasti kiinnosta tavata ketään vierasta.

Minäkin elän parasta aikaa elämässäni juuri nyt ja se on kyllä todella mahtavaa huomata.

Ylös