Mikä naurattaa?

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Mikä naurattaa?

Re: Mikä naurattaa?

Kirjoittaja Vieras » 11.08.2019 14:45

Re: Mikä naurattaa?

Kirjoittaja yuxazake » 06.08.2019 14:17

Kun minulla on ongelmia hampaiden kanssa, käännyn välittömästi tälle klinikalle https://hammasoskari.fi/. Ehdottomasti parhaat spesialistit, suosittelen kaikille

Re: Mikä naurattaa?

Kirjoittaja mojopin » 28.08.2017 15:54

Re: Mikä naurattaa?

Kirjoittaja j_v_ » 27.06.2015 22:09

En ihan noin pahasti karta puheluita, mutta oli siinä hieman samaa. Aika moni stand-up on mukavaa katsottavaa, parilla keikalla tullut jopa käytyä. Syksyllä olisi tarkoitus taas mennä pariin otteeseen katsomaan ihan elävää esiintymistä. Piirretyt: Simpsonit, Futurama, Family Guy mitkä muistuivat mieleeni, sitcomit ja muut ovat jääneet aika vähälle katsomiselle.

Olen muutaman kerran kokeillut joogaa YouTubesta löytyvillä esimerkeillä ja vaikka en itseäni masokistiksi luettele, jos jokin liike koskee hieman tai on muuten hankala niin alkaa satunnaisesti naurattamaan, sellaista tyhmää naurua jonka ulkopuolinen varmaan kokisi oudoksi :lol:

Mikä lie tuonkin taustalla.

Re: Mikä naurattaa?

Kirjoittaja Tiger24 » 27.06.2015 20:41

Hyvin kuvas muakin :D

Re: Mikä naurattaa?

Kirjoittaja satsuma » 27.06.2015 17:36

https://www.youtube.com/watch?v=UR-Ucn_fU9s

Nauroin.. Kuvaa niin hyvin itseäni ja varmaan useita muitakin introverttejä tuo puhelimeen puhumisen inhotus.. :lol:

Re: Mikä naurattaa?

Kirjoittaja qumma » 20.04.2015 20:03

Aika moni asia. Simpsonit ovat tietenkin klassikko. Lisäksi tykkään sanaleikeistä. Fingerpori on loistava. Lisäksi huonot käyttöohjeet, kielikukkaset yms. Näistä löytyy kirjoja. Ironiaa tulee paljon itsekkin harrastettua.

Re: Mikä naurattaa?

Kirjoittaja niksuu93 » 18.04.2015 19:20

Mörkö kirjoitti:Hyvät ja huonot uutiset jaksaa naurattaa edelleen
Joo, minäkin tykkään tästä. Uutisvuoto on vähän samantapainen ja joskus myöskin ihan katsottava, mutta kyllä tämä vie näistä voiton. :D

Re: Mikä naurattaa?

Kirjoittaja Mörkö » 18.04.2015 18:43

Louis CK. Suosittelen. Mielestäni maailman paras standup koomikko. Suomalaisista Sami Hedberg.

Pidin myös putouksen parista ensimmäisestä kaudesta. Siitä niiden taso sitten laskikin eksponentiaalisesti :(
Hyvät ja huonot uutiset jaksaa naurattaa edelleen. Onneksi uusi kausi alkoi juuri <3

Re: Mikä naurattaa?

Kirjoittaja Dilemma » 17.04.2015 22:46

Muistan kyllä ensimmäisenkin Putous-kauden oikein hyvin ja siinä oli ihan hyviäkin sketsejä. Nauroin ainakin sille hirviporukalle, jos sitä nyt kukaan enää edes muistaa. Viime kaudella oli hyvä se ravintola-sketsi, jossa meksikolainen bändi tuli verhon takaa aina väärään aikaan esiin. Mutta joo, sketsihahmoja aina jotenkin odottaa ja joka kerta ne ovat vähän pettymyksiä. Aku Hirviniemi alkaa jo muutenkin kyllästyttää ja hänen kaikki sketsihahmonsa perustuivat tosiaan kaksimielisyyteen. Slaikka Gustafsson nyt meni jo täysin yli kaikkine ruualla leikkimisineen ja köntsät housussa -juttu nauratti varmaan lähinnä alakoululaisia. Riku on mielestäni paljon muuntautumiskykyisempi ja vaikka esim. Munamies ja Hieno Åhlgreen olivatkin osittain kaksimielisiä hahmoja, niin täytyy kuitenkin hattua nostaa tyypin fysiikalle. Hän ei todellakaan päästä itseään helpolla. Oli siellä kyllä muitakin näyttelijöitä, jotka olivat mukana liian pitkään, kuten Armi Toivanen. Ei osoittanut mitään kovin suurta lahjakkuutta. Ai niin! Putouksessa vielä sketsihahmojakin tylsempi oli se rikkinäinen puhelin -tehtävä. Kenen mielestä voi olla hauskaa, kun joku tahallaan / käsikirjoitetusti muuttaa tarinaa niin, että viimeisellä kertojalla on jäljellä enää vain muutama sana ja kertomistyyli on näytelty överisti? Ei siis mitään hauskaa ollut siinä, se oli sellainen täytetehtävä, joka haukkasi melko ison siivun ohjelma-ajasta. Jollekin laatuohjelmalle olisi kyllä nykyään tarvetta lauantai-iltaan. Napakymppi takaisin!

Elokuvista muuten Nuija & Tosinuija on kaikkein hauskin, mikä saattaa tosin selittyä sillä, että olin jotain 14-vuotias kun se ilmestyi. Katsoin hiljattain sen kakkososan ja... voi voi. :roll:

Ylös