Kiitos ja näkemiin

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Kiitos ja näkemiin

Re: Kiitos ja näkemiin

Kirjoittaja niksuu93 » 28.03.2015 22:59

Försti kirjoitti:Noi seurusteluboardit ovat hyvin tuoreita, jonka takia ei ole mikään ihme, että on vielä hiljaista. Sanaa täytyis levittää aktiivisesti niin tulisi lisää käyttäjiä ja sitten ehkä jotain tapahtuisikin.
No käyttäjiä on kyllä jo yli 400, mutta harva heistä on koskaan kirjoittanut palstoille mitään. Tällä hetkellä on tosiaan ehkä noin kymmenkunta aktiivista käyttäjää, jotka käyvät useamman kerran viikossa. Loput ovat pitkälti vain rekisteröityneet ja jättäneet homman sikseen.

Miten introverteille suunnattua palvelua muuten pitäisi alkaa myymään? Nyt ei some auta... :D

Re: Kiitos ja näkemiin

Kirjoittaja Försti » 27.03.2015 21:49

Noi seurusteluboardit ovat hyvin tuoreita, jonka takia ei ole mikään ihme, että on vielä hiljaista. Sanaa täytyis levittää aktiivisesti niin tulisi lisää käyttäjiä ja sitten ehkä jotain tapahtuisikin.

Re: Kiitos ja näkemiin

Kirjoittaja niksuu93 » 16.03.2015 20:19

elän vieläkin kirjoitti:Täällä kieltämättä on aika hiljaista, mutta onko se niin että koska olemme kaikki introverttejä niin olemme niin omissa oloisamme että on hankala alkaa kesustelemaan ..mehän emme pidä small talkista :D ,pidä tässä nyt sitten sosiaalisia suhteita yllä :o
Varmaankin juuri näin. Moni kyllä lukee keskusteluja ääneti, mutta ei uskaltaudu itse ottamaan kantaa. Osa varmaan rekisteröityy myös tuon kaveri- ja deittipalstan toivossa, mutta saakin sitten pettyä kun ei se niin monipuolinen ehkä ollutkaan kuin oletti.

Mutta onhan meillä täällä about kymmenkunta varsin aktiivista keskustelijaa. :D

Re: Kiitos ja näkemiin

Kirjoittaja elän vieläkin » 16.03.2015 12:21

Täällä kieltämättä on aika hiljaista, mutta onko se niin että koska olemme kaikki introverttejä niin olemme niin omissa oloisamme että on hankala alkaa kesustelemaan ..mehän emme pidä small talkista :D ,pidä tässä nyt sitten sosiaalisia suhteita yllä :o

Re: Kiitos ja näkemiin

Kirjoittaja Emilia » 19.02.2014 08:10

Kummastelija kirjoitti:Kiitos vastauksesta, se on vain tulee liian myöhään enkä näin loppupään käyttäjänä tajua siitä suurin piirtein mitään. Captha? Phpbb? Ei sano mitään minulle.

Luin "usein kysyt kysymykset" mutta niistä ei selviä mitä pitää tehdä kun haluaa poistaa profiilinsa - löytyiskö siihen jotain rautalankamallia että ns tavan tallaajakin käsittäisi...?
Tämä tulee liian myöhään alkuperäiselle kysyjälle, mutta voi siitä joku muu hyötyä. Ehkä.

Ei itse asiassa tarvitse tietää mikä on captcha tai phpbb. Se kysyi varmistuskoodia siksi, ettet ollut vastannut siinä alalaidassa olevaan kysymykseen. Tuossa kuvassa näkyy alalaidassa, otsikon "kysymys" alla. Näyttää tuossa kuvassa olevan kysymyksenä joku laskutehtävä, lopusta näkyy "---nnettynä kahdella". Nämä on usein jotakin sanallisia "mikä kuukausi tulee tammikuun jälkeen" tai "paljonko on kuusi vähennettenä kahdella" -tyyppisiä kysymyksiä, tai sitten kuvia, joissa on suttuisia kirjaimia ja/tai numeroita, jotka pitää kirjoittaa kenttään. Kysymys on pakollinen ja sen avulla pyritään estämään roskapostirobotteja kirjautumasta.

Tietystihän se voisi huomauttaa, että "et vastannut pakolliseen kysymykseen" ja vaikka muuttaa kyseisen kysymyksen fontin värin punaiseksi, että käyttäjä huomaisi mihin pitää vastata. Joissain paikoissa niin tapahtuu, en tiedä onko mahdollista täällä.

Re: Kiitos ja näkemiin

Kirjoittaja Overlord » 04.12.2013 11:42

Oletuksena omia profiileita ei voi poistaa. Yksi profiili vie palvelimella niin vähän tilaa, että edes suurimmilla keskutelualueilla ei ole tarvetta poistaa profiileita, etenkin kun se poistaisi myös jo lähetetyt viestit.
Jos et halua tiliä enää käyttää, niin voit rauhassa vain jättää sen pölyttymään.

Re: Kiitos ja näkemiin

Kirjoittaja Kummastelija » 03.12.2013 23:59

Kiitos vastauksesta, se on vain tulee liian myöhään enkä näin loppupään käyttäjänä tajua siitä suurin piirtein mitään. Captha? Phpbb? Ei sano mitään minulle.

Luin "usein kysyt kysymykset" mutta niistä ei selviä mitä pitää tehdä kun haluaa poistaa profiilinsa - löytyiskö siihen jotain rautalankamallia että ns tavan tallaajakin käsittäisi...?

Re: Kiitos ja näkemiin

Kirjoittaja Overlord » 02.12.2013 19:29

Pahoitteluni. Varmistuskoodi siis tarkoittaa tässä sitä alla olevaa kysymyskenttää. Oletuksena varmistinjärjestelmänä on captcha ja siten phpbb on myös käännetty suomeksi, jolloin tekstissä puhutaan varmistuskoodista varmistuskysymyksen sijasta.

Re: Kiitos ja näkemiin

Kirjoittaja Kummastelija » 02.12.2013 18:58

Aivan, salasana korvataan uudella. Sain uuden salasanan sähköpostiini, klikkasin varmistuslinkkiä ja palasin takaisin kirjautumaan sisälle. Ja sain oheisen kuvan kaltaisen viestin - enkä todellakaan ollut yrittänyt uudella salasanalla vielä kertaakaan sisälle siihen mennessä! Ja koska en uudella salasanalla pääse sisälle en siis voi sitä muuttaakaan.
Liitteet
viesti.jpg
viesti.jpg (62.95 KiB) Katsottu 7487 kertaa

Re: Kiitos ja näkemiin

Kirjoittaja Overlord » 02.12.2013 06:17

Testasin juuri salasanan palautuksen ja se toimii juuri niin kuin pitääkin. Turvallisuussyistä järjestelmä korvaa unohdetun salasanan uudella. Tämä uusi salasana tulee järjestelmän lähettämässä unohdussähköpostissa. Salasanan voi tämän jälkeen muuttaa miksi haluaa kohdassa
Omat Asetukset -> Profiili -> Kirjautuminen.

Ylös