Horoskoopit

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Horoskoopit

Re: Horoskoopit

Kirjoittaja Skitsoidi » 23.08.2016 21:08

Neitsyt täälläkin ja kiinalaisessa Puu-Lohikäärme.

Re: Horoskoopit

Kirjoittaja Öttiäinen » 13.08.2016 21:00

Neitsyt. Vaikken horoskooppeihin uskokaan, niin yllättävän hyvin kuvaus osuu meikäläisen osalta kohdilleen.

Re: Horoskoopit

Kirjoittaja Kolibri » 13.08.2016 10:37

Kalat
Vaikka en noihin niin usko, on silti hämmentävää kuinka osuva Kalojen luonneanalyysi on...

Re: Horoskoopit

Kirjoittaja Helmi » 12.08.2016 20:21

Niin joo, tuokin vielä, että ne merkit mentiin päivittämään. Lisää vaihtoehtoja, joista valita itselleen sopivin? ;) Itse olisin noilla uusilla kaksonen tai ehkä härkä. Kaksoseksi tosin en itseäni ainakaan miellä. :D

Re: Horoskoopit

Kirjoittaja susrepidrol » 08.08.2016 21:46

Olen leijona. En ole koskaan pitänyt itseäni leijonana, pikemmin päin vastoin, saati edes uskonut koko hömppään. On silti aika hassua, että kun nyt ne horoskoopit ovatkin oikeasti vähän muuttuneet niin nykyisen tiedon mukaan olisin rapu, joka taas kuvaa minua todella hyvin. Sattumaahan sekin on, mutta en sitten tiedä pitäisikö minun nyt vastata horoskooppikysymykseen, että olen rapu :)

Re: Horoskoopit

Kirjoittaja Ginger » 06.08.2016 23:39

Oinas olen horoskoopiltani, kiinalaisen horoskoopin mukaan kukko.

Molemmat merkit ovat muistaakseni kuvaukseltaan tuliluonteisia, ulospäinsuuntautuneita, huomiosta nauttivia jne. En oikeastaan samaistu introverttinä noihin piirteisiin kovin usein ainakaan.

Re: Horoskoopit

Kirjoittaja Bella- » 31.07.2016 19:32

Varsin tyypillinen härkä ja jollain tasolla uskon kyllä astrologiaan.. Mihinkään iltapäivälehtien horoskooppeihin en toki minäkään jaksa uskoa, ihan höpönpöppöä.
Kyllä minusta horoskoopeissa on paljonkin perää, sen verran tyypillisiä merkkejä on tullut elämässä vastaan. Mutta sitten taas on ihmisiä jotka eivät millään tavalla näytä sopivan horoskoopin raameihin, eikä kyllä tarvitsekaan.
Jokatapauksessa pointti on se että uskon saman horoskoopin omaavien ihmisten olevan jollain tasolla hyvin samanlaisia. Vertauksena vaikka yksi entinen hyvä ystäväni, täysin samana päivänä sekä vuonna syntynyt ja vaikka täysin erilaisessa ympäristössä kasvanut niin tuntui aina kuin olisi katsonut peiliin. Jotenkin paljon omia tunteita ja tekoja peilautui häneen ja ehkä jopa ymmärsin sitä kautta itseänikin paremmin.. Se oli aika hassua, joskus puhuttiin asiasta ja hänkin sanoi huomanneensa asian. :shock:

Re: Horoskoopit

Kirjoittaja Helmi » 30.07.2016 18:01

Rapu täällä.

Uskon, että horoskoopeissa voi olla jotain perää, vaikka suhtaudunkin asiaan myös kyynisesti. Olen siis minäkin aiemmin mielenkiinnosta tutustunut asiaan. Osa kuvausten osuvuudesta on todellakin helppo perustella sillä, että syntymäkartalla on niin paljon ristiriitaisia asioita, että kaikki voivat "tavallaan" osua vähän oikeaan. Ja vaikka astrologia toimisi, ei kukaan osaa tulkita sitä täysin täsmällisesti, joten koko homma on aikalailla yhtä tyhjän kanssa. Ei ihminen oikeasti tarvitse astrologiaa mihinkään.

Minkään ip-lehtien horoskooppi-osioiden, joissa kesätyöläiset loruilevat, todenperäisyyttä ei toki kannata edes pohtia, herranjestas sentään.

Re: Horoskoopit

Kirjoittaja Karikkorapu » 20.06.2016 09:56

Käärmeenkantaja.

Re: Horoskoopit

Kirjoittaja Inutile81 » 20.06.2016 08:01

Nuorena olin härkä, mutta sitten lopetin horoskooppeihin uskomisen ja muutin merkkini lasermarsuksi.

Ylös