"Introvertti ilmoittautuu"

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: "Introvertti ilmoittautuu"

Re: "Introvertti ilmoittautuu"

Kirjoittaja Deluminator » 02.01.2019 17:00

Hei! Täälläkin ilmoittautuu yksi foorumille liittynyt. Olen 27v nainen ja vasta siirtynyt työelämään. Tuntuu, että vertaistuki on tarpeen etenkin nyt elämänvaiheen muutoksessa. Pohdin juuri tuota sopivan työympäristön löytämistä, sillä nykyinen avokonttori ahdistaa todella paljon. Olisi mukava tutustua kaltaisiini ja jakaa kokemuksia. Hyvä tietää että emme ole yksin. :)

Re: "Introvertti ilmoittautuu"

Kirjoittaja whipper » 29.11.2018 14:50

Terve!

Tässä 28 -vuotias mies, juuri foorumin löytäneenä. Ikänsä ekstroverttia erinäisistä syistä esittänyt, mutta nyt "todellisuuteen" herännyt introvertti :D Pitkä tarina, ehkä käyn sen läpi jossain vaiheessa..

Syy miksi nyt ajauduin etsimään vertaisia on lähinnä työ.. Mistä löytäisi työn jossa saa olla itsekseen. Aiheelle näytti olevan oma palstansa, joten laitan sinne viestiä siitä..

Mutta hei vain, toivottavasti täällä pääsee jutusteleen samanhenkisten ihmisten kanssa :)

"Introvertti ilmoittautuu"

Kirjoittaja Paul » 26.11.2018 19:58

Moro, 45.vuotias mies kirjautui foorumille nyt kun kaipaa kaltaisiaan. Sosiaalinen ja omissa oloissa viihtyvä,varsinkin silloin kun saanut ympäristöstä liika informaatio latausta,jota pitää sulatella. :D

Ylös