Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Keskustelualue    Käyttäjät   Etsi    UKK

Etusivu » Lähetä vastaus
Lähetä vastaus
Käyttäjätunnus:
Otsikko:
Viestin sisältö:
Kirjoita viestisi tähän. Viestissä voi olla maksimissaan 60000 merkkiä. 

Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
Fontin koko:
Fontin väri
Vaihtoehdot:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Käytössä
Älä salli BBCode:a
Älä salli hymiöitä
Älä käsittele linkkejä automaattisesti
Kysymys
Paljonko on kuusi kertaa seitsemän vähennettynä kahdella (vastaus kirjaimina)?:
Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
   
Liitetiedostot
Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.
Tiedoston nimi
Tiedoston kommentti
 
   
 

Otsikko - Erityisherkän introvertin ympäristö
Kirjoittaja Viesti
  Viestin otsikko:  Mielipiteitäni  Vastaa lainaamalla
Olen kovin pahoillani, en ole hyvä tai halua antaa ehdotuksia agenttiseen tai niinkö toiminnalliseen puoleen/suhteeseen, sen vuoksi että tämä maailma järjestelmineen on aika helvettillinen tietämättömälle osamäärälle henkilöitä :3. Erityisherkkyyden emotionaalisesta osasta ja etenkin sen eriytymisestä osasiin voin kokemuksella kertoa, kyllä. Noh, ensinnäkin yhteiskunta ja sen keskiverto tapa/luonne käsitellä HSP-henkilöä on kyllä melko vittumaista yms. ja kontrollia eli sellaista toiminnallista ekstraversiota saadakseen täytyisi kyllä jotenkin hajota dissosiaation ymv. vuoksi, eikä voisi edes olla perusluonteisesti herkkä (ja introvertti) helposti, ainakaan.

Se on siis kivuliasta, vähintäänkin. :) Vaikka tiedän empaattisena toimintona sen, että toimiminen eli asioiden tekeminen (avun pyytäminen, työn/koulutyön tekeminen ymv.suorittaminen) voi olla aika helvetillistä, mutta mikäli kaiketi haluaisi/'kelpuuttaisi' ainakin jonkin hyvin byrokratiaan ja yhteiskunnan järjestelmään sopivan ratkaisun, voisi sellainen mielenterveyspuolelle tai mikä liekään =D 'käyminen' kyllä ihan hyvä sen suorittamaan :3.
Viesti Lähetetty: 06.02.2018 19:35
  Viestin otsikko:  Erityisherkän introvertin ympäristö  Vastaa lainaamalla
Olen siis introvertti ja erityisherkkä.Ongelmani on koti ja raha joudun asumaan eräänlaisessa kommuunissa joka on aika rähjä mutta halpa minulla on ainakin miljoona ideaa miten saisin siitä hienon (esim.Vallila silkkiruusu matto mutta 50e!) mutten vähillä varoillani pysty toteuttamaan ideoitani jonka takia olen äärimmäisen uupunut ja masentunut ja terveys niin henkinen kuin ruumiillinen kärsii ja tahtoisin tilanteen edes hiukka kohenemaan mutta miten? Päivät kuluu joko peiton alla tai second life tai sims peleissä omaa unelmaa toteuttaen edes virtuaalisesti. Ennenkuin joku nero kiljaisee ''Mene töihin!'' niin selitänpä miksen a)Uupumus jo kotityöt jää retuperälle b)hsp+introversio tekee ihmisten kaa oleskelun rasittavaksi c) alhainen oik.olematon koulutus joka johtuu hsp+introversio josta oikeastaan kaikki ongelmani johtuvat...

Ideoita?
Viesti Lähetetty: 15.01.2018 20:20
 
 

Etusivu » Lähetä vastaus


Hyppää:  
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com