Parannusehdotuksia sivustolle

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Parannusehdotuksia sivustolle

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Overlord » 06.07.2018 16:14

Foorumien jaottelua on muutettu poistamalla koko erillinen introversio-alue ja siirtämällä ala-alueet Yleiskeskustelun alle. Onko muutos mielestänne ok? Ja tärkeämpänä, onko nykyinen alueluokittelu hyvä vai pitäisikö joitain alueita yhdistää tai luoda uusia alueita?

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Jare » 29.05.2017 22:30

SoftWood-teemassa ei näy lainaa-nappia viesteissä. Keskusteluaiheessa näkyy siis kyllä yleinen vastaa-nappi, mutta ei sitä nappia, millä saa suoraan lainauksen toisen viestistä. Ja ylläpidolle ilmoittamisen nappi näkyy kyllä viesteissä - sen vierestä puuttuu se lainausnappi. Käytän Firefoxia Linuxilla ja testasin että nappi tulee näkyviin noilla kahdella muulla teemalla.

Ja voisihan tähän ehkä asentaa vielä jonkun muunkin teemavaihtoehdon lisäksi? :) Prosilver on aika monella muulla foorumilla käytössä ja tuo musta taas ei ole hirveän helppolukuinen. No tää SoftWood varmaan nyt menee :).

Tulipas tästä ehkä vähän negatiivisen oloinen viesti, ei siis tarkoituksella :). Kiva foorumi tämä on! :)

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Q45 » 11.09.2016 22:17

Overlord kirjoitti:Kyllä viestijärjestelmä toimii, se on vain hieman epäintuiviisisesti koodattu. Lähetetty viesti menee Lähtevät-kansioon ja on siellä niin kauan kunnes vastaanottaja on lukenut sen. Sitten se siirtyy ikään kuin vastaanottokuittauksena Lähetetyt-kansioon. Tapauksessasi vastaanottaja ei vain ole viestiä vielä lukenut.
Jaa se toimii tuolla lailla, okei. :) Tottunut niin siihen kuinka sähköpostiohjelmissa esim. ison liitteen sisältävä viesti on hetken siellä lähtevät-kansiossa, ihmetyttikin kuinka voi tavallisen tekstin lähettämisessä kestää.

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Overlord » 11.09.2016 20:11

Q45 kirjoitti:Yksityisviesteissä tuntuu olevan jotain häikkää, mulla on ollut viesti lähtevät-kansiossa melkein viikon eikä sivusto näytä lähettävän sitä ollenkaan. :shock:
Kyllä viestijärjestelmä toimii, se on vain hieman epäintuiviisisesti koodattu. Lähetetty viesti menee Lähtevät-kansioon ja on siellä niin kauan kunnes vastaanottaja on lukenut sen. Sitten se siirtyy ikään kuin vastaanottokuittauksena Lähetetyt-kansioon. Tapauksessasi vastaanottaja ei vain ole viestiä vielä lukenut.

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Q45 » 11.09.2016 12:14

Yksityisviesteissä tuntuu olevan jotain häikkää, mulla on ollut viesti lähtevät-kansiossa melkein viikon eikä sivusto näytä lähettävän sitä ollenkaan. :shock:

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Anamaria » 17.06.2016 00:33

Kokeilen onnistuuko vastaus kännyltä, koneelta ei onnistu

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja niksuu93 » 09.09.2015 17:32

Itse suosittelisin vaihtamaan tuon oletusteeman joksikin muuksi. Tuo tumma näkymä värillisellä tekstillä ei anna ainakaan minusta kovin mielekästä kuvaa. Olemassa olevista teemoista esim. prosilverkin sopii paremmin, on hillitympi ja paljon selkeämpi. :)

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Belle » 08.09.2015 18:56

Kiitos, tuosta oli suuri apu! Nyt sitten niukan vapaa-ajan puitteissa tullen kirjoittamaan ainakin joistain aiheista, mitä mielessä on liikkunut.

Re: Parannusehdotuksia sivustolle

Kirjoittaja Försti » 08.09.2015 16:44

Belle kirjoitti:Moi kaikille! Löysin juuri tiedät hengenheimolaiset, mutta minun on aivan älyttömän tuskaisaa lukea ketjuja sivun värimaailman takia. Olisiko mitenkään mahdollista, että värimaailma vaihdettaisiin neutraalimmaksi, tumma teksti vaalealla pohjalla? Tästä nykyisestä tulee migreeni, enkä uskalla kirjoittaa tänne yhtään enempää, ellei värimaailma muutu.. Mutta kirjoittaisin kyllä niin mielelläni (tietty, introvertahtava kun olen ;))
Hei Belle!
Sivustolla näyttäisi olevan jo pari teemaa nykyisen lisäksi joita kokeilla. Teemavalikko löytyy sivun alareunasta, alla kuva ohjeena:

Kuva

Ylös